marți, 27 noiembrie 2012

SENZAŢIONAL!!!

Ce-mi mai pot dori de la viaţă? credeam că le-am nimerit pe toate. Ei bine, nu. Acum două minute am trăit dezamăgirea vieţii mele. Cred că am făcut un salt în timp, cred că am sărit într-un univers paralel. Unde nimic din ce ştiam eu nu e cum credeam. Se poate, se poate, deşi pare incredibil... Situaţia stă în felul următor: îmi place orezul cu lapte. Îmi place mult. Tocmai de asta, de fiecare dată când mi-e poftă, şmaf, îmi fac. Voiam să îmi fac şi în seara asta. Dar, mi-am spus că mai bine să reverific, pentru că în memoria mea nu prea pot avea încredere, drept pentru care am decis să deschid un goagăl. să văd cam care mai e treaba. Şi ce să vezi? am trăit în minciună toată viaţa mea!!! Nu în modul în care am învăţat să-l prepar se face. Incrediiiibiiiiil!!! Nuuuuuuu, pretenaaaaş, e diferit blană! Of... Deci nu am păpat până acum orez cu lapte ci o improvizaţie dulce... Duamne, aşa ceva. Dar acum că ştiu îl voi face exact aşa cum ar trebui. Of, duamne!!!

3 comentarii:

  1. dar cum, doamne iarta-ma, l-ai facut pana acum si cum "trebuia" facut? :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crede-ma, se poate, mi-e rusine sa-ti explic cum il faceam pana acum, important e ca mi-a iesit de data asta, am zis sa intru in rand cu lumea si sa fac asta cum trebuie... :D

      Ștergere
  2. :)):)):)) uite de'aia dau yo search pe google inainte de a ma apuca sa fac orice de mancare: ca sa ma asigur.
    Baaaaay, don't worry, ai fost speciala si asta conteaza. Yo zic sa iti prepari in continuare chestia dulce. Break the rules!

    RăspundețiȘtergere