luni, 27 mai 2013

Radio Campus Timişoara reviiineeee!!!

Cum ar putea cineva să nu ghicească despre ce e această postare? adică, titlul e destul de sugestiv. Însă, mai sunt oameni care nu au auzit până în acest moment de Radio Campus 100 fm, aşa că voi încerca să explic cât pot eu de "pe scurt".
Acest radio, care va emite cât mai curând, a fost creat în ideea de a oferi studenţilor de la jurnalism un loc unde să se poată juca în voie şi să şi înveţe în acelaşi timp. Nu e acel gen de radio cu care e obişnuită toată lumea. Pe acest post oamenii vor putea asculta muzică, pe bune. Nu lălăieli şi hit-uri de doi bănuţi jumate. Dimpotrivă, vrei calitate, dai pe 100 FM.
Genul pe care-l abordează sună destul de pompos şi derutant: underground fussion cross-over. Dar e ok, bă! O să vă placă postul pentru că e altceva, e o gură de aer şi o doză de nebunie frumoasă. Emisiuni interactive, cu teme sociale, culturale şi exclusiv pentru studenţi, ştiri şi tot felul. Moderatori tineri şi puţin plecaţi de acasă, ei vor oferi nişte ore bune şi faine de tot ceea ce îşi doreşte orice ascultător! :D
Dacă vreţi să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă acolo, să aflaţi când va fi lansat şi să fiţi în contact cu cei din redacţie, daţi un like pe pagina aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu