vineri, 5 mai 2017

HaiHui

Se spune că prima iubire nu o uiți niciodată sau ceva asemănător. Ei bine, e adevărat. Dacă e să abordez subiectul ăsta o voi face doar într-un singur sens şi voi pune pe masă chiar prima mea iubire. Ştiu ca lumea se întreabă: uau, dar cine e prima ei dragoste sinceră şi adevărată, dar mai ales de ce îmi pasă cine e tipa asta care scrie? Nu contează.
Prima mea a fost şi e... Vița de vie. Formația, gen. Au venit guişii ăştia cu album nou. Şi ce să vezi?! Am căzut în capcană. Pentru că îşi promovează a doua parte a albumului Şase-Şase cuuu HaiHui. Şi m-am reîndrăgostit de ei. Aia e. Eu am primit piesa împreună cu ceilalți îndrăgostiți de VdV, că suntem mai speciali şi prin urmare avem abonament la ei. Ceea ce înseamnă că primim piesele înaintea tuturor celorlalți consumatori de muzică. Hihihi.
Acum, HaiHui este fix ceea ce aşteptam de la VdV. Şi parcă vorbeşte tot spiritul viței de vie prin melodia asta. Trebuie să fiu în totalitate sinceră şi să admit că prima parte a albumului nu prea mi-a plăcut. Parcă toate piesele erau făcute pe repede-înainte ca să fie livrate publicului în timp util. Dar a ajuns notificarea pentru haihui şi nu ştiam dacă să o ascult. Ca sa pun asta cât de cât în perspectivă, tre' sa explic în felul următor: te-ai îndrăgostit şi ai fost cu o persoană nişte ani buni. Totul bine şi frumos, până când unul dintre voi a realizat că vrea o schimbare sau pe altcineva. Aşa am fost eu pacălită sa mă dezic o perioadă de Vdv. O perioadă doar. Că tot te mai gândeşti la prima iubire din când în când. Şi după despărțire îl/o vezi din greşeală cu altcineva, de mână, pe stradă. Normal că vă salutați şi schimbați două vorbe acolo. Şi atunci ție îți trec prin minte toate clipele alea super faine şi motivele pentru care ați fost un cuplu o perioadă. Atunci parcă ai vrea să vă aşezați la o cafea şi doar să depănați amintiri. Observi că nu doar din partea ta senzația e aceeaşi şi cumva ai vrea să o iei de la capăt. Şi să evitați o despărțire. Poate el/ea era cea mai bună variantă pentru tine. Îți doreşti să fugiți în lungul cerului doar voi doi.
Am lăsat HaiHui să se aşeze şi să pot vorbi despre ce anume îmi inspiră. Am ascultat-o zile şi zile în şir. Doar piesa asta. A venit ca alifie de suflete. Sună extraordinar de bine şi extraordinar de Vița de Vie. Ne-am împăcat pe veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu