vineri, 20 aprilie 2012

observa... buletin de stiri

Iubesc ştirile de după-masă. Sunt atât de complexe. Şi sunt ştiri de calitate. Astărzi, sufletu' mi-a fost umplut când am auzit de doamna care a ieşit la plimbare cu pruncul de numai câteva săptămâni, într-o geantă de voiaj. Minunat. Tanti se gândea să nu-l lase pe "micuţ" singur acasă cât timp ea mergea la cumpărături. Poliţia a însoţit-o până la secţia de Psihiatrie. Apăi dară, îi un părinte iresponsabil, cum să facă aşa ceva? Mai bine-l lăsa acasă pe copil, nesupravegheat şi cine ştie ce i se întâmpla. De acolo, ajungea la puşcărie, după ce, în prealabil, trecea pe la secţia de Psihiatrie. Nu înţeleg cum funcţionează lumea asta.
De asemenea, astăzi se dă apă sfinţită la reducere peste tot în ţara, iar românii noştri s-au pregătit intens. Cu grătare, mici şi bere. În faţa bisericii, înainte de a se elibera ulcioarele cu apă. Apă sfinţită. Izvorul Tămăduirii a strâns puhoaie de oameni, babele erau copleşite, atât de entuziaste şi nerăbdătoare, încât leşinau pe rând. Frumos, frumos! Minunat. Da, hrană pentru sufletul meu flămând de tradiţie.
Grecia scoate la vânzare insule. Acum e momentul meu, o să am insula mea. Cam de cât timp vorbesc despre: dacă-aş avea o insulă? deja ştiu cum vreau să arate, cum o să fie locul ăla. Îmi lipsea doar insula. O să fie aşa de fain acolo. Păcat că o să stau singură. Da' e prea scumpă. Cică preţul minim e de 5 milioane de euro. Ar fi aşa fain să am una. Dar, cred că nu aş putea trăi singură acolo. Deşi, hello fatăă, e fix paradisul la doar 5 milioane de euro!!!
Desigur, evenimentul principal al zilei nunta lui Pepe şi împăcarea lui cu Oana. Pentru amănunte, consultaţi canalele de ştiri.
Cât despre lucruri serioase, ne pare rău, nu avem aşa ceva în ţărişoară.
Atât pentru astăzi, o zi plăcută! La revedere!

6 comentarii:

  1. :)) funny, m-ai facut sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mai era tanti calcata de masina ce zacea in mijlocul drumului in timp ce un tigan si o tiganca o jefuiau din poseta si plase.

    RăspundețiȘtergere
  3. da mă, şi asta. faza e că io o ard mai underground aşea :)))) şi am zis că ştirea asta e prea mainstream şi na, înţelegi tu :D

    RăspundețiȘtergere