sâmbătă, 31 martie 2012

me, myself and my precious

Nici chef  scris nu mai am, leitli. Se întâmplă ceva cu mine. De o vreme. Nu-i bai, trecem peste. Mă gândeam... cum îţi dai seama când o persoană sarcastică şi miştocară e serioasă? Ciudat e că întrebarea vine din partea unei mari admiratoare a sarcasmului. Fachit! Am impresia că îi place cuiva să se joace cu mintea mea. Dar e în regulă, e în regulă. Oricum sunt dereglată.
În altă ordine de idei, care idei sunt cam... absente în postarea asta, aşea, terminai şi cu cartea aia cu fericirea. Mi-am dat seama că 85 din sfaturile alea, în total sunt 100, deja le aplicam. Şi fericirea mea tot hai-hui umblă. Mama ei de treabă! Arrr! Mă voi face pirat! Arrr!!! Tre' să-mi dea cineva un cârlig în loc de mână dreaptă şi un picior die lemn stâng. Piciorul să fie stâng, nu lemnul. Presupun că la psiholog degeaba m-aş mai duce, tre' să merg direct la psihiatru. OooooooooOOOOooooofff, cât mi-am dorit să cresc "ooo"-urile într-o postare, nu mai am scăpare.
Rendomli, ultima mea achiziţie în materie de modă, pentru că da, sunt o fetiţă, constă într-o rochie. Nu e ce mi-am dorit, dar e o rochiţă. Mi-am luat chiar şi o broşă. Verrde. Mă transform, de asta mi-e frică... Domnu' psihiatru, veniţi mai repede!!! Mbine na, recunosc, nu a fost din proprie iniţiativă, tre' să ajung la o nuntă a unei colege-de-liceu-care-are-o-soră-geamănă-şi-cu-care-obişnuiam-să-mă-înţeleg-super-bine. Se mărită. La vârsta asta. Mi se pare atâââât de ireal. În mintea mea e un copil, are doar 22 de ani. Cum aşa ceva? Desigur, vorbeşte matura din mine. Am o minte de adolescentă teribilistă şi emokidă de 14 ani. Sunt varză... legală, bineînţeles, că doar am peste 18. De fapt, mental sunt un copil, comportamental - o babă plictisită ce se uită pe vizor atunci când se plictiseşte. Dar destul despre mine. A văzut careva RAT, adică Românii Au Talent? eeeeee, din enşpe sute de expozanţi de talent, mi-au plăcut fix doi. Pe nenea ăsta îl plac mult şi... taaaa-daaaam, pe el. 'Njoy!
Nu-i aşa că o culoare nu e culoare fără un "rrrrrrrr" în ea? Mă refer, desigur, la verrrrrrrde :D



4 comentarii:

  1. mda...au fost geniali tipii astia.
    Sa te mariti la 22 de ani nu mi se pare o crima, nu e prea devreme, nu din punctul meu de vedere, oricum nu m-as marita la varsta asta.
    ;)) draguta postarea, cu tente de comic:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am zis că e o crimă, doar că la vârsta asta, nu eşti prea matur. pe vremurile de mult apuse, da, dacă nu erai la vârsta asta deja căsătorit şi cu vreo 3 copii după tine, trăiseşi degeaba. mă rog, oamenii ăştia doi se iubesc mult şi mă gândeam că tot împreună vor rămâne.
      ah, cu postarea asta cu tente de comic, altfel stă treaba. eu aşa voiam să fie toate. partea proastă e că m-am lovit şi eu de probleme reale. am găsit butoiu' pe care scria mare: "melancolie - a se consuma în cantităţi reduse, efectele secundare sunt extrem de periculoase". am crezut că e vin şi am băut până nu am mai putut. :)

      Ștergere
  2. domnul in sacou galben aduce tare a Heath raposatu Ledger. tare carismatic.

    RăspundețiȘtergere
  3. mulţumesc, pikchiu. deci nu doar eu credeam asta :) seamănă şi încă bine :D

    RăspundețiȘtergere