joi, 19 noiembrie 2009

targ.

maine e targul la care m-am tot gandit de cand s-a anuntat, adica de... aa... foarte mult timp. si am facut ceva bratari, pe care sper sa le vand.:) aaa, s-o iau de la inceput. acum foarte mult timp, dupa cum bine am zis mai sus, s-au lipit prin liceu multe afise colorate pe care scria ca se va organiza un targ numit "propria ta creatie". nici nu am bagat in seama afisul, doar ca a venit un coleg la mine, Cipri, care m-a intrebat daca nu merg si eu sa imi vand bratarile. si mi-a cam intrat ideea in cap, m-am dus la afisul colorat, sa vad despre ce e vorba, si m-am hotarat ca merg si io:D:D:D
trebuia sa aiba loc pe 14, insa s-a amanat pe maine, adica 20. si o sa aiba loc de la ora 12 pana spre ora 2, in curtea liceului. nu stiu cum au putut sa se pozitioneze astrele, pentru ca eu, am ore de mate. de la 12 la 2. tocmai de asta ma gandeam ca dupa ce am pierdut o gramada de timp cu facutu de bratari, ca poate nu mai merg. doar ca alta planeta, cred ca Saturn, a facut-o pe rebela si si-a reluat locu ei initial, ca pot totusi sa le vand, si fara sa plec de la mate:):) noroc ca am un frate:):D:D:D le vinde el.
in alta ordine de idei, o sa merg duminica la vot, si o sa votez... indraznet;)) pe REMUS, frate!! oops! cred ca trebuia sa ramana secret, da nu-i bai! e prima oara cand votez, si vreau sa o fac fain de tot:):):) cine stie cunoaste. am plecat sa imi invat pt teze. paaa!

2 comentarii: