vineri, 27 martie 2009

alter-ego

...nu stiu cum se face, dar tot timpul, orice as face, dau de oameni care initial nu mi se pareau de treaba si ajung oarecum prietena cu acele persoane, iar pe parcurs descopar ca au aceleasi inclinatii ca mine... interesant mi se pare faptul ca ieri am descoperit ca eu si o fata, caruia nu ii dau numele, Doriana, pe care nu o suportam a ajuns la mine in clasa cu scopul de a face un exercitiu cu noi, si cand zic exercitiu, ma refer la jocuri din alea antidrog, si ne intreba diferite chestii, printre care si faimoasa intrebare: "Cum va vedeti peste 10 ani?", ma rog, intaplator mi-a retinut numele si m-a intrebat pe mine, eu i-am raspuns ca nu am planuri de viitor, dar ca o sa ii zic ce mi-ar placea sa fiu, adica jurnalist. Ea imi spune ca asta e si visul ei, ma rog, ei i s-ar putea indeplini deoarece chiar e preocupata cu scoala si ii pasa de notele ei, asta nu se intampla in cazul meu, in schimb.
Pe urma, mai intreaba si alti colegi care spuneau o gramada de prostii, si mai intreaba daca il stim pe Tudor Chirila, iar eu i-am raspuns ca mie imi place Chirila, ea spunand ca si ea e fan!
Aparentele sunt chiar foarte inselatoare!
De la un timp dau peste oamani cu aceeasi viziune asupra oricarui lucru, si ma simt si eu in largul meu! Adica, am nimerit era perfecta in care sa ma nasc!
Inainte de asta, cand nu ma cunosteam ca sa spun asa, toata lumea ma privea ca pe o ciudata care asculta rock, dar acum ma simt doar altfel!
Nu credeam in coincidente si promisiuni, nici acum nu cred in promisiuni, dar parca in coincidenta, da!

4 comentarii:

  1. Invata sa crezi si in promisiuni...daca se vor indeplinii atunci vei fi foarte fericita iar daca nu,atunci...vei invata alta lectie!
    ....eu ador coincidentele,sunt magnifice si ma iau prin surprindere,sunt ca un val care ma inconjoara si ma face sa ma simt mandra de ceea ce sunt(cu toate ca nu e prea bine,cateodata..)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai..stii cum e treaba..daca tu te simti "ciudata care ascultă rock", automat si cei din jurul tău te vor vedea "ciudata care ascultă rock". Invaţă să te mândreşti cu ceea ce asculţi pentru că este chiar "punctul culminant" al muzicii.
    Mda..trebea sa incep cu "bine te-am găsit", scuze!:))
    Secondly, ai dreptate, e foarte misto sa descoperi similitudini de-astea la persoane la care nu te aştepti;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, stii, aceeasi parere am avut si eu cand am inceput sa va citesc blog-urile (deea si sunetul), aveti aceeasi mentalitate ca si a mea, si parca imi vedeam gandurile mele, scrise de voi...

    ma simt doar altfel, nu ciudata, doar lumea ma vede asa, pentru ca lumea de care vorbesc e lume ascultatoare de manele si de asta ma vad pe mine ca o ciudata! asta este

    RăspundețiȘtergere