luni, 18 iunie 2012

eu vara bag somn. până la orele prânzului

Cea mai zi călduroasă pe care am trăit-o leitli. M-am trezit, că m-or trezit, altfel nu mă trezeam, şi cum m-or trezit, cum m-o lovit căldura. Am vrut să o sun pe mama, să-i zic de bine, că deh, e ziua ei, da' mi-o dat ocupat. Mă sună ea, dacă e. Nu mai am chef să scriu, deşi unul din statusurile mele de pe faţăcarte spune: am un chef nebun de scris. Dar mai am şi alte statusuri, gen: momentul ala grozav cand afara sunt peste 40 de grade la umbra, iar tu ai langa cel mai rece cola cu cea mai multa gheata din lume!!! - dar, desigur, cu diacritice. Ştiu că nu-i pasă nimănui de statusurile mele sau ce zic şi scriu, doar că Bubu, here comes Bubu, mă întrebase într-o zi că de ce nu mai scriu. Răspuns logic: că nu am ce, m-am plictisit, nu am chef. Aş scrie, dar cum doar tragediile din viaţa mea + frustrări, doar astea mă inspiră, iar totul e aşezat perfect, nu prea mai am ce să scriu. Tre' să mă calce cineva pe nervi şi cozi şi pe urmă scriu. Tot ce vrea Bubu scriu. Btw, că mi-e lene să scriu apropo, când mai facem un superinterviu cu un superom sau fix supertu, superbubu?
În altă ordine de idei, am pus de-o afacere din care mă voi îmbogăţi! Şi o să-mi cumpăr o insulă, dac-aş avea o insulă, şi iau numa' pe cine vreau acolo. Muhahaha!!! Da, sunt rea şi egoistă. Şi mai eram ceva, da' am uitat. Am pus, şoc!, spre vânzre, nu mai mult sau mai puţin decât PATRU, fix 4 brăţări, dintr-alea din noduri. Iar eu tot îmi aştept banii, oricum insula o voi avea!
Îmi vine a scrie şi nu am ce... Mi-ar plăcea ca ăsta să fie un blog frumos şi interesant, mai nou citesc blogul ăsta, că-i proaspăt. E un nou prieten pe care am impresia că-l ştiu de-o viaţă. Dar nu-l ştiu decât de câteva săptămâni. Ba nu, mai bine de-o lună. Deci, câteva săptămâni. 
Ah, daaaa, am fost la Radna şi cetatea Şoimoş. Am urcat ditamai dealu', să cucerim cetatea. Priveliştea e grozavă, călătoria superbă, cel puţin aşa mi-a părut mie. O să postez câteva poze pe aicişa.
Maaamaaaaaaaaa, la mulţi ani şi nu mai dormi vara!!!
















3 comentarii:

  1. uite-o ma cum imi face ea trafic:))))
    da, ma , facem si superinterviu. ma chemi de pe facebook pe mess si vorbim. sau vrei de ala live???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vreau să ştie lumea de tine, pickles şi cât de mult tu inimă pickles! facem, că îi musai. Tre' să îmi aleg o temă pe baza căreia să construiesc un interviu... :D un superinterviu!

      Ștergere
  2. Hahaha, bine ma. Daca vrei aduc si super aparatul sa fie de ala calumea si cu poze:))

    RăspundețiȘtergere