luni, 19 martie 2012

100 de căi spre fericire

Cred că prea mult mă plâng de faptul că toate îmi merg anapoda, iar asta, conform legii atracţiei nu aduce altceva decât şi mai multă nefericire. Trebuie să fac ceva, de aceea, am profitat de faptul că a fost organizată prima ediţie Bookfest în Timişoara, m-am dus şi mi-am achiziţionat o carte intitulată simplu: 100 de căi spre fericire. O carte de psihologie practică, menită să mă facă să îmi găsesc fericirea, cumva, şi în plus, costă mai puţin decât o şedinţă la un psiholog. Ştiu că nimeni nu ar trebui să-mi spună ce şi cum să fac, dar e o perioadă destul de confuză prin care trec, iar un sfat care vine din partea unui specialist e cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla.
Dar mă consiliez singură.
Imediat ce mi-am luat cartea asta, am dat de un om extraordinar care a făcut un lucru minunat în momentul respectiv. Un prieten, care mă însoţise, mi-a şi spus: ia te uită, ăsta e un prim pas spre fericire. Haideţi lucrurilor superbe, veniţi odată!!! Vă aştept nerăbdătoare!

2 comentarii:

  1. ai grija...nerabdarea poate readuce esec
    :* si zambeste, daca zambesti ii induci creierului ca e fericit, si asa il pacalesti:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asta scrie şi aici
      să sperăm că şi dă rezultate, de fapt, sper să reuşesc să-mi păcălesc creieru', pe urmă, poate chiar cunosc fericirea în formă brută.

      Ștergere