vineri, 27 ianuarie 2012

pentru că se poate

O zi naşpa, o săptămână aiurea... Un singur profesor cu care facem neşte multe materii continuă să-mi dea note proaste, deşi materialele pentru el merită mai mult. Nopţi nedormite, doar e sesiune, dar măcar am avut o companie plăcută. Ieri, am avut de făcut un interviu, şi în sfârşit l-am făcut. Am avut nişte emoţii foarte mari, îmi tremurau mâinile, picioarele, mai că-mi venea să plâng când m-a văzut singură în faţa locului de întâlnire. Mi-am făcut curaj, am urcat până la etajul întâi şi stăteam în faţa uşii. Am vrut să plec. De 3 ori. Dar, am intrat. L-am auzit binedispus. Partea proastă e că nu voiam să par tare nepricepută şi să-i trântesc întrebările pe birou.
Uitasem întrebările, aşa că am improvizat. Am improvizat mult şi după primele 3 întrebări, m-am liniştit, am uitat cât de emoţionată eram şi pur şi simplu povesteam.
L-am înregistrat pe un player, că deh, nu-mi permit reportofon... dar ghici ce? ce??? - se întreabă mulţimea uimită. Nu se poate descărca înregistrarea. Iar opţiunea de a ridica volumul, e... bipuită. Adică, stricată. Adică, nu funcţionează. De ieri mă chinui să fac cumva să pot transcrie interviul... am ajuns în punctul în care o să sugrum prima persoană care mă va pune să îi repovestesc tot. Dar e ok. Mă doare capul de îmi bubuie. O venă se tot zbate ca o descreierată... Simt cum sângele meu o ia razna, aleargă ca nebunu' pân' la inimă şi-napoi...
Dar e ok... probabil nu o să intru în examen şi probabil o să mă doară sufletu' că nu a ieşit nimic cum trebuie. Fuck! Fuck! Fuck!
E ok, urmează concert Viţa de Vie. Prima oară în aces mirific an. Va fi super!!! Măcar atât :)
Fuck everything and become a pirat. Cum ar spune un mare clasic în viaţă...

4 comentarii:

  1. dar e bine să-ți simți sângele cum aleargă, așa simți că trăiești ;;) vezi, de la emoții, ai trecut la degajare. poți deja să spui c-ai trecut un prag psihologic - e de bineee!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, e de bine, dar eu acum ce fac dacă nu am dovada că intâlnirea respectivă chiar a avut loc? sau tu făceai cumva vreo aluzie? ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. iti doresc o saptamana mai buna decat cea trecuta>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. da' e ok, bah!

    bobo, stii tu ca momentele astea is cele mai faine, nu atunci cand is toate galbene si esti sigura pe tine ca totul o sa fie bine! ca sangele ala ce-ti pulseaza in vene iti demonstreaza ca traiesti, cum o zis Sunetul...

    succes la vita de vie!
    distractie faina la examene!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere