miercuri, 22 iunie 2011

My heart is aching and that stupid soul is doing the same! My mentor is almost gone. I just wanna sing something and I can't. I cannot do the thing i like the most. Don't say goodbye, just leave. I hate this part... air, i need some air. and wind. and... air! I can't even be friend again with Quijote... He couldn't be a hero in my case. there are no windmills or sheeps. there is just a freaking dream. American Dream.

5 comentarii:

  1. vezi ca eu am THE american dream...ca sa citez si o buna prietena care imi mai taie din elan: "revino cu picioarele pe Pamant.Trezeste-te la realitate. Viata nu e un film. Cand o sa incepi sa gandesti si tu?"
    ...hai ca iti tai si tie din elan cu asta...
    ...bay,yo orikum te sustin, vorba aia: daca omul nu ar mai avea capacitatea de a vedea dincolo de orizontul imediatului(te-am bagat in Blaga) ar fi doar un simplu animal...

    RăspundețiȘtergere
  2. imi cer scuze ca am uitat "the"ul... vreau sa treaca mai repede vara asta. sa vina odata octombrie... si gata. gata. vreau sa se intoarca unul din oamenii mei preferati... atat... of:-<

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa oamenii preferati un timp. mai sinte-te bine si singura. nu ai nevoie sa asezi o persoana, acolo sus, pe un piedestal.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: dar... eu...
    faceam asta candva, zici ca eram salbatica, nu-mi placea sa stau in jurul oamenilor. cateodata e ataaat de bine sa fii singur, dar acum... nu. M-am obisnuit cu prezenta altora. si mai ales cu prezenta persoanei respective, gandim la fel si ne intelegem chiar si fara sa vorbim. E ca si cum as fii singura...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. of of of, anonimul are dreptate may bobo,trebuie sa balansezi singuratatea si compania.Cand treci dintr-o extrema in alta e nasol (vorbeste extremista de mine) Whatever,ideea mea se bazeaza pe faptul ca extremele nu sunt bune.
    Candva, marele Buddha a zis (si asta e chiar pe bune,adik nu fac misto,chiar daca e greu de crezut): "nu iti face griji pentru ziua de maine,nu depinde de nimeni.Numai atunci cand nu vei mai avea niciun ajutor exterior vei fi cu adevarat eliberat" (mi-a fost si mie de ajutor acum ceva timp replica asta)

    RăspundețiȘtergere