joi, 30 iunie 2011

i heart tv shows

Cică îmi plac filmele şi serialele. Nu reuşesc să văd un film, dacă îl descarc de pe net. Îmi imaginez că îl pot vedea când am eu chef, dar uit de el şi nu ajung să-l mai vizionez during this live, în schimb, dacă merg la film, în oraş, rezist la un film cap-coadă. Aşa şi cu cărţile... dacă le cumpăr, le ţin pe raft. Dar dacă le împrumut de la bibliotecă, e musai să le citesc în timp util.
Fie, am reuşit să văd Friends, cred că e singurul serial care mi-a plăcut enorm. Toată lumea se uită la filme şi seriale, parcă e un maraton... cât mai multe seriale până la vacanţa de vară... Nu ştiu, nu pot. Dar (pentru că întotdeauna este loc pentru un "dar"), după ce am isprăvit cu Friends, am zis, la aproximativ 7 luni diferenţă, hai să mai văd unul... Între timp, documentarele mi s-au părut cele mai revelante şi vizionabile lucruri. Într-un final, mi-am spus că tre' să văd care-i treaba cu The Big Bang Theory, că tot vorbea fiecare nene cu care mă întâlneam pe stradă de acest mirific serial... Nu e cine ştie ce. Nu râd la fel de mult pe cât râdeam la Friends. Cred că am avut onoarea acum 6-7 luni să văd cel mai tare şi cel mai fain serial evăr! Ok, şi ăsta e drăguţel... dar tipa blondă e absolut enervantă. Îmi pare că nu ştie să joace prea bine... Sheldon e ok. Leonard, mai puţin. Raj e fain, iar Howard e ca un fost coleg de liceu care ajunsese să se uite la filme porno ce implicau animale. Nu prea-mi place... Serialul e drăguţel, dar nu ajunge la nivelul "bun".

4 comentarii:

  1. Sincer sa fiu, din toate sitcomurile pe care le-am vazut (asta incluzand Two and a half men, Friends, How I met your mother, Shit my dad says) The Big Bang Theory mi s-a parut cel mai constant si singurul care pana acum n-a avut timpi morti si episoade proaste.

    Ma rog, ca stil si este diferit de Friends, dar eu gasesc in Theory chestii cu care ma identific mai usor decat in Friends.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, e ok serialu' dar nu e cum ma asteptam sa fie. Adica, toata lumea vorbeste despre serial ca si cand ar fi nu stiu ce capodopera, ce-i drept, e interesant si pe alocuri amuzant. Imi place la serialul asta, ca ai si ca are functie educativa si culturala, si lumea care-l urmareste, poate invata lucruri interesante. Nu e doar un sitcom cu glume ieftine. Dar e supraestimat. Atata tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa sunt si eu cu, cartile :)):)) ...am crezit ca sunt singura care atunci cand cumpara carti le pune pe raft,in schimb cand le imprumuta "le rupe".
    La filme nu comentez ca la alea ma uit non-stop,oricum si oricand. Un film nu sta mai mult de o zi in folderul cu "filme nevazute" :D

    Comentez si eu acum,ca imi permit. AM DAT BACU!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo, ma! Sper sa-l iei si sa te faci ce vrei tu! si stai linistita, ca nu cred ca suntem singurele care procedam in felu' asta... :D

    RăspundețiȘtergere