duminică, 15 mai 2011

van

E duminică. Şi nu orice duminică, ci fix cea de după... Eurovision. Nu am urmărit acest mirobolant concurs, sau ce-o fi el, pentru că m-am săturat de frecţia asta. Am renunţat de ceva timp să mai ţin cu ţara noastră - recunosc, anul trecut, chiar am ţinut - pentru că ne tot reprezintă nişte oameni care mie nu-mi plac. În schimb, anul acesta am ţinut cu Moldova. Toată lumea ştie că a câştigat Azerbaijan. Probabil au fost piese mult mai proaste decât asta. Nu ştiu, nu am fost curioasă.

Pff, mă simt aşa de aiurea că săptămână asta am revenit la starea mea, iar sunt obosită de la atâta făcut nimic. Pur şi simplu nu am mai găsit subiecte despre care aş putea scrie. Nimic! Niente! Daaaaar, am aflat că se va întâmpla o chestie undeva pe la sfârşitul lunii, despre care încă nu ştie foarte multă lume. O să scriu de pe acuma despre ea, si când va dori domnul... redactor-şef, abia atunci se va publica. Mă mir că mi-a acordat atâta credit. Eu am scris în urmă cu ceva timp despre un posibil concert. Nu eram sigură, doar auzisem de la o tipă de acel concert. Am ajuns repede acasă şi am început să scriu. Am trimis articolul, după care primesc un mail: "Bravo! Felicitări pentru promptitudine, dar e sigur tot ce ai scris aici???", abia atunci am început să-mi pun întrebări. Evident că nu eram sigură, daaaar, s-a dovedit că aveam dreptate. Chiar se va întâmpla. M-am plictisit, vreau să înceapă odată concertele astea, să am şi eu despre ce scrie. Bine, au început, dar nu sunt genul de evenimente despre care aş putea vorbi. Adică, vin nişte manelişti şi nişte semi-dezbrăcate care încearcă să cânte. Cum aş putea eu să prezint o chestie din asta? cuuum? sau să mă duc la concertul propriu-zis, ca mai apoi să fac o recenzie, în care să nu uit să vorbesc despre muzică. Cum am făcut aici.

Oricum, vine Street Delivery şi mai vin nişte câteva chestii interesante. Şi ce dacă sunt în sesiune în perioada aia??? Mă pot descurca. cred... sper...

2 comentarii: