luni, 2 mai 2011

Dovezi

Ha! Nimeni nu mă credea când spuneam că am dat de oameni fantastici. Chestia asta am primit-o azi. Şi de la singura persoană cu care voiam să mă împrietenesc de când am venit la facultatea asta. E la altă specializare, însă avem cursuri comune. Nu-mi place că-mi vorbeşte cu "dvs", deşi avem aceeaşi vârstă.
Lucrul ăsta îmi zdruncină din temelii credinţa că oamenii poluează întreg Universul prin prezenţa lor. Şi că lucruri minunate nu se întâmplă.
Eh, se mai întâmplă. Şi mi-s fericită în ultimul timp. Scriu, citesc, ascult. Am cunoscut oameni superbi, pe care mulţi ar vrea să-i întâlnească doar. Cred că mi-e prea bine. Un dezastru natural se apropie. Nu trebuie ca lucrurile să meargă atât de bine. Ah! Poate nu o să-mi iau examenele. Sau... ceva se va întâmpla, dar deocamdată vreau să mă bucur de oamenii din jur.
Îţi mulţumesc, fiinţă superbă, pentru aşa ceva!!!

4 comentarii:

  1. Ce frumos! Ma bucur sincer ca ti se intampla atatea lucruri bune! Gata cu nesiguranta de la inceput, cu temerile care ne-au incercat pe toti cand am pornit pe drumul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu iti mai pune intrebari, doar ei, cei care stau in jurul tau au habar cat meriti si ce meriti...

    O seara lina :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Roxana: da' chiar eram nesigură şi neîncrezătoare! mersi pentru "susţinere". Tu mi-ai spus că-mi voi face prieteni pe aici.
    @Marius: Păi ar cam trebui să renunţ la treaba cu întrebările. O seară lină să ai şi tu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, te credem!:)) Congraaaats!

    RăspundețiȘtergere