sâmbătă, 21 mai 2011

Perrrrfect!

Urmează o săptămână încărcată. În afară de faptul că am descoperit un nou loc minunat, după spusele unora, eu cu încă o colegă, a.k.a. Liuța, vom încerca să învățăm acolo. Se numește Cuib D'Arte și cică e special. Boem, cum ar spune nașa oiței telefonului meu. I-a dat numele Duda.
Aaaaşaaaaa. Bun. Ieri mi-am primit una din adeverinţele care-mi atestă "munca" la una din publicaţiile online, şi anume Pagini de cultură. Urmează să-mi primesc legitimaţia de presă, tot din partea acestei publicaţii, dar şi cea de la Ora de Timiş. La ambele sunt pe sectorul de muzică, iar săptămâna asta, chiar am de umblat. Joi - concert Alexandrina, vineri - Luna Amară şi Voltaj. Sună puţin, dar nu e. Miercuri seară mă voi distra cu colegii, si sper, totodată, prietenii mei:D Sâmbătă va trebui să fiu la Sala Olimpia, unde va cânta o colegă de a mea pentru X Factor. O să meargă mai departe, sunt sigură. Duminică, nu ştiu, cred că va fi zi de odihnă. Nu sună a săptămână încărcată, dar o să fie. Îmi place tare mult conceptul de a fi în priză, să umbli toată ziulica, să nu stai o secundă, deşi aspectul meu fizic pare a contrazice ideea de mişcare. Sunt cam sedentară.
Luni, va fi o zi încărcată rău de tot. voi pleca la 2 de acasă şi mă voi întoarce seara. Marţi e o zi drăguţă, nu am niciun plan, deci voi face tot ce vreau. După seminarii, bineînţeles.
Voi face, în sfărşiiiiiiit, ce vreau să fac! să merg la concerte şi să văd oameni faini!!! Iupiiiiiii!!!
Pluuuuuus, Poli a bătut Dinamo cu 4-1! Nu e totul minunat? Măcar de se întâmpla asta acum o săptămână cu Galaţi... dar fie, e bine şi aşa, cred.
Se întâmplă lucruri minunate, i tell ya! şi mai întârzie un pic sfârşitul lumii, cu vreo câteva ore...
Mi-ar plăcea să ajung anu' ăsta la Gărâna jazz Festival... of, câte mai vreau să faaaac!
Îs fericită, oricum!:D:D:D:D
Să aveţi o zi, o săptămână, o viaţă frumoasă!!! Să vă bucuraţi de fiecare gest micuţ!
Oooo, totul e minunaaaaaaaaaat...
oooooo, minunaaaaaaat....

7 comentarii:

  1. băi ia vezi! :)) Oțelu e campioana;))

    RăspundețiȘtergere
  2. da mă, ştiu!...:))) norocu' meu că nu sunt chiar atât de microbistă!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. vrei sa incep sa spun si yo cat de tare ma distrez? mamaaaaaa....o sa-mi ia mult sa iti zic,o sa umplu 5 bloguri.... :)):))
    bay,acum fara misto,chiar imi place la nebunie cum o duci...ai devenit un fel de idolul meu...adica tu esti modelul meu de urmat in viata de facultate :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi spune. de cand esti in Timisoara ti si cu Poli...
    sper ca te-a uns la suflet Alexandrina
    si ca nu te-ai amarat prea tare la BitterMoon

    ma chiar intrebam ce mai face Oi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Deea, nu sunt niciun fel de model, pur si simplu recuperez aia 12 ani de stat degeaba... :))) o sa ma plictisesc repede...

    @Pikchiu: Tin cu Poli intr-un fel superficial, de fapt, eu chiar nu tin cu nimeni, doar ca atunci auzisem scorul si nu stiu de ce mi s-a parut important de mentionat.
    Sper sa ai dreptate in legatura cu Alexandrina, cu BitterMoon, ma descurc, niciodata nu plec de la concertele astea cu fuletu' amar, dimpotriva.
    Oi e super bine. Mai intreaba de tine, cateodata;) nu te-a uitat:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. @bobo: esti modelul meu. Taci din gura! Daca eu vreau ca tu sa fi modelul meu,pai esti....si nu o sa te plictisesti,crede-ma! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. gata ma, tac!:))) dar nu ai dreptateee:))))

    RăspundețiȘtergere