vineri, 4 februarie 2011

things have changed

4 februarie 2011. o altă zi istorică. Se pun în vânzare biletele la Bon Jovi, nu ştiu ce lansare la nu ştiu ce librărie... şi, sesiunea continuă. mâine mă aşteaptă unul din cele mai grele examene de până acuma... cel puţin aşa am auzit de la cei mai mari cu un an sau doi. sau de la cunoscuţii lor. şi de la prietenele cunoscuţiilor lor. Încă o noapte albă, cea de-a doua din toată sesiunea. De abia aştept. eu şi o colegă facem sesiuni de învăţat pe timp de noapte. şi e fain... fiecare la casa ei, eu îmi mut catrafusele în bucătărie, să poată învăţa/dormi o altă colegă, de data asta, colega de cameră, o cafea lângă mine, mapa cu cursurile, un pix ca să-mi fac scheme şi cam atât. Marley rulează în sesiune.
Aseară în loc să văd care-i treaba cu reţelele de comunicare, modelul lui Jackobson, şi alte d'astea, mă uitam cu Ramona la un film. Sesiunea nu e aşa de stresantă. Am ajuns la concluzia asta, încă după primu' examen. E ok, deocamdată. Mi-au rămas două examene, după care o să învăţ să mă bat. Aşa m-a sfătuit cineva, că dacă vreau să fiu jurnalist (sau ce vreau eu să fiu), trebuie să ştiu să mă bat. Nu la propriu, bine, cred că şi asta trebuie neapărat să învăţ... dar, după sesiune, o să am atâââââtea de făcut, că nu mai am răbdare!!! Bine, aş putea şi acuma să fac, doar că cele mai importante examene sunt aici, şi încă mi-e tare lene să citesc, măcar, ceva.
Raggae, suc cu pahar, ceai cu pahar... asta-i sesiunea ce-mi prieşte.
Ah, şi în afară de raggae, se mai poate asculta melodia asta pe timp de sesiune:D

2 comentarii:

  1. multă baftă la examene. cei din anii mai mari de multe ori exagerează ca să te sperie, dar pe undeva, pe-acolo, gasesti și-un sâmbure de adevăr. eu mai am un examen miercuri și scap. nu-mi vine să cred că se termină:))
    și cum înveți să te bați? exersezi pe cineva?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, la asta m-am gândit şi eu (gen, mă sperie ăştia mai mari), dar o tipă, super ca lumea, din anu' doi, mi-a spus cum va fi la examene, de asta nu m-am stresat... ştiam, după spusele ei, că o să fie otul ok. acum sper să fie la fel şi ăsta.
    Ha! eu mai am o zi după tine, sesiune. ultimul examen, cel mai important, şi cel mai aşteptat de mine, îl am joi.
    o să văd eu dacă exersez pe cineva faza cu bătaia:))

    RăspundețiȘtergere