sâmbătă, 26 februarie 2011

Românii nu prea au talent...

Am văzut şi eu o ediţie din mirifica emisiune Românii au talent, şi am fost mai mult decât dezamăgită. De ce? Păi, pentru că nu este emisiunea care mă aşteptam să fie. La cei de afară, de unde vine ideea emisiunii, e altfel. Până şi cei care nu reuşesc acolo să primească cei 3 "da", au demnitatea lor. Aseară, am văzut un nene, care cică vrea să facă filme... oribil! ce făcea el pe scenă, era ceva în genul, tentativă de teatru de păpuşi, iar maică-sa era acolo pe post de decor... Nişte prestaţii ce lasă de dorit, asta până când l-am auzit pe domnul avocat cum cânta. El chiar merită să meargă mai departe... a mai fost o tanti care cânta bine, iar alte talente... nu prea au fost... în rest, Smiley şi Pavel (îmi place Pavel muuult de tot), au fost destul de simpatici... bine, până în clipa când ieşeau ei pe scenă ca să... ca să... nu ştiu ca să ce, pentru că nu m-am prins... erau doar penibili, dar fie... în culise sunt chiar simpatici, iar comentariiile lor drăguţe.
Dacă se gândeau cei de la Megastar, acum ceva timp, să facă şi ei preselecţiile aşa, era muuuuult mai fain. Adică, aşa da! Acolo, măcar, cei care nu ştiau să cânte, făceau spectacol chiar şi fără voce... iar juriul, chiar era dur... bine, acum, să nu vorbesc prostii, că şi Mihai Petre, dacă nu mă-nşel, e destul de dur cu concurenţii, şi Andi la fel... Anyway, sper ca data viitoare să văd ceva drăguţ la emisiunea asta de pe protv... deşi...

4 comentarii:

  1. La fel de tare si editia a doua, unii chiar merita sa mearga mai departe insa unii cred ca mai degraba se pot inscrie la categoria berceni..via spital 9..cred ca-i de bagat si ,,profa cu copilu sf"..a avut noroc Mihai Petre ca nu si-a luat o cola in ,,freza" :)) iar la categoria surprize surprize...cea mai tare a fost Andra...la venirea lui Maruta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi Julianne(așa îți zic azi),
    Nu compara!
    Pentru că....America e o țară prosperă,România nu...de la asta se pot invoca mai multe ipoteze,deci...atât putem,atât dăm.
    Și în plus,divertismentul american e total diferit de cel românesc(nu uita de rating dragă!Noi,cei care credem că emisiunea nu e ok suntem vreo 5000...cei care cred că e ok sunt 3 milioane....=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca emisiunea e un real succes. Ofera fix ce vrea lumea sa vada - oameni talentati si oameni penibili. Si vin la pachet!

    Or fi astia de la ProTv un post de cocalari dar se pricep sa cumpere emisiuni care chiar se vizioneaza, asa cum a fost si cu "Dansatul".

    RăspundețiȘtergere
  4. uai! is singură împotriva tuturor!!! nu creeed! Bine Nol, spune-mi cum vrei tu... vezi că mâine spuneai că o să fiu Giulliana:))
    io tot la părerea mea rămân. R.A.T. sux!

    RăspundețiȘtergere