marți, 8 februarie 2011

Pauză!

perioada asta, nu trebuia să fie stresantă şi pentru mine? întreb doar. Toţi colegii au fost foarte stresaţi şi foarte concentraţi pe citit. Ceea ce nu-i rău deloc. Cred că aşa trebuia să fac şi eu. Dar nu am făcut nimic altceva decât să pierd nopţi, "învăţând" pe net. Asta a fost tare distractiv. Mi-e doar ciudă că nu puteam să fac nimic din ce-mi doream să fac în timpul ăsta. Adică na, e sesiune, trebuie să stai în casă să înveţi, deşi eu făceam alte chestii doar ca să nu mă apuc de citit.
Mai am un singur examen. Se spune că e cel mai greu. Eu sper să fie bine, că omu' o să vrea să vadă "creativtatea" noastră, şi nu să-i scriem nişte chestii pe care ne chinuim să le ţinem minte, până în momentu' în care le aşternem pe o foaie, după asta, chiar dispar definitiv din mintea noastră. Îmi plac cărţile ce ni le-a recomandat, totuşi. Deşi e ultimul examen din sesiune, e primul la care-mi place să citesc. Asta, mă ajută mult.

Am făcut o pauză de la citit, da, o altă pauză în marea pauză. Aştept să vină o prietenă, cu care o să mă apuc de... studiat. Ne despart doar 45 de km, dar o să ne descurcăm. Ce ne-am face noi, oare, fără net??? m? nimic!!! bine, poate am face nişte paşi înapoi în timp, şi vom folosi poşta pentru a ne trimite mesajele, în scrisori antice. Wow! chiar ar fi naşpa să trimţi o scrisoare doar cu: "Hei, ce faci?" şi să aştepţi o săptămână cu răspunsu': "bn... u?"... mda, ar fi ceva... chiar o să încerc asta, oricum, doamnele de la poştă mă iubesc.
Ah, odată cu sfârşitul sesiunii, mi se duc şi mie zilele de stat random în Tm. Vreau să mai rămââââân!!! Dar, o săptămână, bănuiesc că nu-i mult. Acasă tot trebuie să ajung. Mă bucur, că iar ne despărţim cu vreo petrecere. E ziua Laviniei azi, 8 februarie, dar vom sărbători joi, după examen. Pe urmă, vineri, mă duc să fiu anti tot: anti-inimi-roşii, anti-roz, anti-hai-să-arătăm-tuturor-cât-de-mult-ne-place-să-ne-facem-cadouri-kitsch, anti-te-iubesc-cel-mai-mult-pe-14-februarie, AntiValentine'sDay cu Ţapinarii. De abia aştept! Iar pe 1 aprilie, timişorenilor li se coace o surpriză:D:D:D remember că spuneam eu că mai e un singur artist pe care vreau să-l văd live??? ei bine, vine!!! Sunt aşa de fericităă!!! Şi cu asta închei mirobolanta mea relatare, de la faţa locului plin cu xerox-uri cu şi despre jurnalism. (de parcă poţi învăţa care-i treaba cu jurnalismu' doar din scrieri... )

5 comentarii:

  1. daaaaa..hai cu anti Valentine's day.....pacat ca Bucuresti toata lumea e pro si nu e nici un...ceva..care sa arate ca mai sunt cativa oameni cu cap care nu dau doi bani pe aceasta "sarbatoare".
    Bay,nu te mai plange.Esti la faculta,esti cu sesiunea....yo sunt numai in kkturi...deci, enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de-o parte te compatimesc ca inca mai ai examene, pe de alta...ma simt si eu bine ca sunt free :))

    O sa vina si la Constanta Tapinarii cu Anti-Valentine's Day ...chiar speram sa merg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uhuuuu:D:D
    @Deea: să ştii că vor fi Ţapinarii în Bucureşti pe 14 februarie fix. Şi pun pariu că sunt o droaie de oameni anti. că şi Timişoara e plină de îndrăgostiţi... nu mai suport:))

    @Stephen: nu mă compătimi, că nu ai de ce. Ziceau nişte colegi, chiar atunci când începusem, că sunt sadică, deci să ştii că-mi place în sesiune, dar mă bucur tare mult pentru tine că eşti liber:D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca am scapat prima. oarecum... acum o iau de la capat :))

    @deea: stii, mereu ne dorim ce nu avem... si cand primim ne dam seama ca e cam imputita treaba :) oarecum iti dau dreptate. am urat si eu liceul. dar nici la facultate nu curge doar whisky si vodka :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @pikchiu: succes!!! e, nici eu nu mai am mult, o singură noapte, câteva ore... of 8->
    bă, să ştii că şi liceu' o fost o perioadă super faină, nu ştiu cum de nu v-o plăcut...

    RăspundețiȘtergere