vineri, 26 februarie 2010

verde

m-am cam bagat intr-un proiect, oarecum... suna bine, si am zis sa nu ratez ocazia, oricum am respirat oxigenu' degeaba 4 ani in liceu. asa ca am zis sa ma bag in orice proiect o sa se iveasca... si s-a ivit asta. eu l-am denumit "proiectul verde" pentru ca nu stiu cum se numeste... halal implicare... ma rog, e ceva gen "iubeste natura"... da suna mai bine "proiectul verde"... ar trebui sa fac niste poze, initial am vrut ca pe langa pozele alea sa fac un clip sau ceva in gen, insa a venit profa de mate si ne-a trantit o tema: "pana vineri sa faceti 25 de variante"... ok, le-oi face si pe alea... sper... cred... adica nu prea am de ales pentru ca nu ne baga in bac, daca nu suntem in stare sa le facem. si pe saptamana cealalta vom avea inca 25 si tot asa. faza urata e ca m-as fi putut descurca cu toate astea, daca nu ar fi trebuit sa merg maine la bunica-mea. deci, nu am cum sa fac variante. ca doar nu m-oi duce acolo si sa i zic bunicii mele care m-a chemat la ea, vin si eu imediat sa te ajut, dupa ce termin 6 variante. nu pot. in schimb, pot face poze... mai ales ca acolo, natura e la ea acasa...
am niste idei de poze, pe care sper sa nu le uit... o sa fiu cam ocupata saptamana asta, sper sa ma intorc repede pe aici.
aaa, mi-am adus aminte. aseara, am pus mp4-ul la incarcat si s-a sters absolut tot ce era pe el. si eu in calculatoru meu, nu mai am muzica, ca na, doar am reinstalat. faza e ca nici nu puteam sa resetez mp4-u, imi arata ca are memoria plina, da' cand ma duceam la folderu' cu muzica, imi spunea empty disc. ei, nu mai conteaza, am avut nervi, am vorbit urat si cu cei care incercau sa ma ajute, dar l-am resuscitat singura si si-a revenit. mai rau e ca nu am niciun program de convertit muzica din audio in mp3, sau altceva ce poate citi mp4, am doar muzica pe Cd-uri audio. deci... mai incerc.
bine, gata, am plecat. ceau!

5 comentarii:

  1. nu trebuie sa fie luate de pe net... trebuie sa fie cat mai originale si cat mai verzi:):D

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ce reactie o sa ai dupa bac?
    "eu pentru atat m-am agitat?"
    daca esti cumva intr-un liceu din asta cu prestigiu, te-ai scos!stiind ca 4 ani de zile ati fost nevoie sa invatati sper sa nimeresti ca mine o comisei care mai-mai sa ne oblige sa copiem unii de la altii si sa nu ne lasam stresati.
    Sa tot dai bacul asa,si sa razi cu lacrimi ca ai facut n-shpe mii de variante degeaba ca pana in toamna la facultate n-o sa mai ai habar mate deloc.trust me!am picat la mate in sesiune si am fost la mate-info in liceu.:))
    fara logica:D

    RăspundețiȘtergere
  3. de programe de conversie ziceam, tanti:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @hajari/copilu: pai si eu sunt la mate-info... sper sa ai dreptate:D
    @sunet: nu ai specificat:P

    RăspundețiȘtergere