marți, 8 decembrie 2009

Draga Mos Craciun,

Am si eu o rugaminte. am fost cuminte tot anu', nu prea am invatat eu, da' las' ca trece. eu vreau ca de Craciun sa imi aduci un CD. Chiar doua, daca nu e cu suparare. Primul CD e cel al celor de la Godmode, "ON"... da' asta nu e chiar obligatoriu sa mi-l aduci. singurul album pe care mi-l doresc foarte, dar "fuarte" mult, e Fenomental. e al unei formatii foarte tari de la noi din tara, si probabil ca ai auzit de ei si de la alti copii (e discutabila treaba, aici, la faza cu copii), formatia asta se numeste Vita de vie. Ei bine, Mosule, eu nu am cum sa ajung la concertul de relansare a albumului, pentru ca vezi tu, eu nu stau in Bucuresti, ci tocmai la Cuca Macaii, in Hunedoara (a.k.a 'Niedoara). si pe site-ul lor, dupa cate am inteles, nu va fi pus in vanzare. Bine, ca orice trupa care se respecta, au si niste tricouri si insigne, si... ofofof... mi-ar placea sa gasesc sub pomul de Craciun, pe care promit sa il impodobesc, astea trei lucruri. promit ca o sa invat, imediat o sa ma pun sa invat pentru teza de maine, si o sa invat si pentru BAC. dar cam asta e ceea ce vreau sa primesc de la tine, pentru ca nu imi mai plac asa de mult ursuletii de plus, sau alte chestii. eu promit sa te astept cu turta dulce (idee furata de la Pikchiu) facuta de mine, bradu impodobit, caldura in casa, o sa las renii tai langa cainele meu (ca nu ii agresiv), si daca vrei o sa iti si colind. imi pare rau ca m-am cam indoit de existenta ta, dar, e pentru prima oara cand iti scriu, si tare as vrea sa vad daca mi-ai citit scrisoarea asta. eu te astept. ma gasesti acasa pana pe la ora 12/ 24. pe urma plec si eu de acasa.
Cu mult drag,
Bobo:*

9 comentarii:

  1. Eu am renuntat sa-i mai scriu lu` Mosu. Si am renuntat demult..de pe la vreo 5 ani..de cand gaseam sub brad numai papusi blonde cand ceream masinute teleghidate...da` las` ca ma fac eu mare si-mi iau masina..imi iau un Jeep..si-atunci o sa ma duc la Mosu la Polu` Nord si-o sa ma laud..haha, ce-o sa mai rad..

    RăspundețiȘtergere
  2. asa sa faci... ma, situatia statea la fel si in cazu meu, da noroc ca am un frate, si ma mai jucam si io cu masinutele lui;)) da' te roog sa te duci, ca cine stie la cati o facut asa:( si macar sa mearga cineva sa ii dea peste nas;)) sper ca nu citeste si comentariile;))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu i-am scris acu doi ani. dar sincer nu stiu ce-au facut cei de la posta cu scrisoarea... la destinatar era "mos craciun, laponia" deci habar n-am cum procedeaza in astfel de situatii :)) scrisoarea n-am primit-o inapoi, dar nici vre-un raspuns, semn or something :)

    RăspundețiȘtergere
  4. oooof... tocmai mi-ai distrus sperantele;))) ma, io sper sa stie de net si sa dea cumva de blogu asta...pana mea... oricum o parte cred ca se va indeplini... sper...

    RăspundețiȘtergere
  5. hei,eu nu vroiam sa te descurajez. poate s-a modernizat Batranu' si a trecut la citit bloguri si a dat dracu' scrisorile :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :)):)):)):)) bine ar fi :)):)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  7. bai si yo am cam renuntat sa-i scriu lu' Mosu'...si la naiba,daca citeam mai devreme postul tau,iti faceam si yo rost de cd...(daca o sa mai fie vre-un concert cu cd-uri,promit ca ma revansez)...so,mosul s-ar putea sa-ti aduca ceeas ce-ti doresti! :P:P

    RăspundețiȘtergere
  8. stai chill, facem noi cumva. poate cade din cer:D:D oricum o sa fac eu rost;)

    RăspundețiȘtergere
  9. may din cer nu prea cred cda o sa cada...dar cine stie,sa credem in miracole...oricum o sa ma informez si eu ca m-am gandit sa-l cumpar si yo daca tot ma tot sucesc cu trupa! :P:P:P

    RăspundețiȘtergere