joi, 3 decembrie 2009

cine sunt;))

cine sunt? nici eu nu am stiut pana ce mi-am citit astrograma... si parca ma descrie, insa sunt unele puncte care nu mi se potrivesc mie... oricum, fragmente din astrograma:
Esti vesel, iertator, optimist, relaxat, tolerant si amabil. Iti place sa ii faci pe ceilalti sa se simta confortabil si sa fie fericiti, insa uneori exagerezi cu generozitatea. Ai credinta ferma ca totul va fi bine indiferent de ceea ce faci, iar uneori devii lenes si apatic. Sunt momente in care pur si simplu mergi pe calea cea mai usoara, mai ales din punct de vedere emotional. Ai tendinta sa exagerezi cu mancarurile dulci si satioase, deci sa iei in greutate, mai ales la maturitate. Tinzi sa mananci prea mult. Acest aspect formeaza un bun caracter, expandeaza mintea, idealismul, onoarea, norocul si asistenta financiara din partea familiei si a altora. Ai mult respect pentru pentru onestitatea celorlalti si a ta insuti. Esti corect, moral si ai un simt al eticii bine dezvoltat. Esti devotat si filozof, insa nu neaparat religios. Ai incredere in tine si esti sigur pe tine din punct de vedere emotional. Dispui de abilitatea de a rade de tine insuti si vezi latura amuzanta a oricarei, chiar si a celei mai proaste situatii. Vrei sa ajuti oamenii sa mearga inainte in viata si esti dispus sa acorzi acel ajutor, fie el emotional, financiar sau spiritual. Cea mai mare precuatie aici este sa ai grija, pur si simplu, sa nu devii lenes sau prea permisiv cu tine insuti. Oamenii te iubesc pentru caracterul tau.
Esti amabil, intelegator, agreabil, optimist, corect, si indragesti placerile sociale. Esti un prieten atent si grijuliu, si ai un adevarat fler pentru a-i face pe ceilalti sa se simta acceptati si apreciati. In acelasi timp probabil dispui de un bun rationament si ai abilitatea de a forma o gandire corecta. Iubesti arta si muzica si probabil ca ai fi un bun cantaret. Ai nevoie de oameni si de relationare. Eviti confruntarile personale sau orice expresie a unui comportament sau emotii neplacute si intense. Tanjesti dupa pace, armonie, si echilibru perfect. Simti ca esti nepotrivit pentru munca necalificata si nu iti place sa te murdaresti pe maini. Dorinta ta de a fi placut de toti te poate face sa iti cauti pacea cu orice pret, astfel ca poti fi destul de evaziv in anumite chestiuni datorita dorintei tale de a mentine linistea. Poti fi destul de ezitant si indecis. Esti mult mai mult in conflict cu tine insuti decat ar banui cei din afara. Uneori iti este foarte dificil sa te decizi pentru ca poti vedea toate laturile unei probleme si vrei sa fii corect. Trebuie sa inveti sa iti aperi principiile.
...ok.. si iata si motivul pentru care mi se spune/ spunea "mama ranitilor": "Ai un magnetism personal ce ii atrage pe ceilalti, in special pe cei care au necazuri."
fratee, e chiar tare chestia cu astrogramele, erau mult mai multe chestii, insa trebuia sa dau copy si paste, pana imi cadeau dejtele... desi... nu. e de ajuns:) sa speram ca are astrograma asta dreptate:)
ce chestie, in zodiacul floral sunt Iris, iupiii,iupiiii, yay!!!
iar in cel chinezesc,sunt indubitabil oaie, si sunt mandra de asta... am lana... cine mai ii ca mine?? m? da oaia mi se potriveste cel mai bine...zic. no, bine, gata, am terminat. pe bune acuma. gata, deci promit ca nu mai scriu, pentru ca oricum nu intereseaza pe nimeni, si cum sunt o persoana de cuvant, chiar ca nu mai scriu nimic deocamdata pe blog. pentru ca daca o sa continui, articolu' nu arata bine, si daca nu arata bine, nu mai e interesant, si daca nu mai e interesant, nu citeste nimeni, iar daca nu citeste nimeni, orgoliul meu o sa se simta jignit, asa ca mai bine nu scriu. si termin odata. oare mi se trage de la cafea? pai daca am zis ca nu mai scriu, nu mai scriu. punct. gata. terminat. caaah-caaahhh over. pa. ceau. cius. bye-bye. sau no, tye-tye. bine pa!

6 comentarii:

  1. iuhuuu si tie:D:D sa vezi ce compunere am facut la franceza:>:>

    RăspundețiȘtergere
  2. "Esti vesel, iertator, optimist, relaxat, tolerant si amabil.Esti amabil, intelegator, agreabil, optimist, corect, si indragesti placerile sociale. Esti un prieten atent si grijuliu..."
    ....mai conteaza ceva in afara de asta?...cateodata nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. na, eu asa sper sa fie, adica de cele mai multe ori sunt asa, cel putin asa mi se pare mie... dar profu meu de religie mi-a spus, dupa ce mi-am facut astrograma, ca nu ar trebui sa cred in asa ceva ca e, citez:"lucrarea diavolului!!!" . asa sa fie?

    RăspundețiȘtergere
  4. duda, tu nu tre sa iei nimic batut in cuie ce spun altii. filtrezi prin personalitatea ta si iti lasi ce-ti foloseste si ce-ti este util si ce se potriveste cu tine :) daca n-o iei ca pe o lucrare a diavolului nu este :)

    RăspundețiȘtergere
  5. pai eu nu... da profu meu da. el crede ca o astrograma e egala cu un ghicit in palma... si se cearta toata ziua cu profu de filosofie:)) pe teme din religie...

    RăspundețiȘtergere