duminică, 7 iunie 2009

vara, vara, varaaaaaaaaa!!!

da. a venit vara. Toata lumea adora vara, da nu si eu. Chiar daca sunt nascuta vara, eu prefer iarna, ma simt mai bine intre bulgarii de zapada decat in zapuseala insuportabila de vara. Nu am niciun plan, habar nu am ce o sa fac vara asta, in fiecare an imi fac cate un plan, pe care nu ajung sa il respect deloc, ma gandesc de multe ori cam cum as putea petrece vara, dar niciodata nu fac ce imi propun. Asa ca am renuntat la planuri si astept vreo minune. Sau doua. Sau trei. Pun pariu ca o sa ma plictisesc de moarte, de asta imi fac de pe acum provizii de carti, pe care le voi citi probabil de nenumarate ori, pana o sa invat fiecare virgula unde ar veni pusa in povestea respectiva, sau as putea accepta o oferta de a fugi in lume, pana la coltul strazii, nu sunt aventuroasa... poate ma mai musca un caine. Sau descarc o groaza de filme, pecare le invat pe de rost, de asemenea, si o sa lenevesc...mult de tot! Deci, vara vara varaaaaaaa! o sa cant melodia asta pana la epuizare si cand nu o sa mai pot invat repede alta! Am renuntat si la ideea de am angaja, cat timp stau pe banii lu tati si a lu mami (da stiu ca nu m-am exprimat bine, era oricum intentionata chestia), de ce sa ma mai chinui si io? sa ma trezesc eu de dimineata? neeee, nu suna a mine, a eu. Ma rog, vacanta placuta! si distrageti-mi atentia va rog!

6 comentarii:

  1. Nu renunta la idei ca nu e bine...ma,sa sti ca si si mie imi convenea sa stau pe banii alor mei si oricum,oricati bani as avea cam tot pe banii lor stau,insa crede-ma atunci cand sti ca ai niste,multe milioane in buzunar te simti altfel...si da,te trezesti dimineata,si da faci putin efort..insa depinde pentru ce si pentru cine!
    ...iar in privinta verii...da,asa e,cam nasol..insa e bine ca e vacanta...si nu iti mai face planuri,lasa lucrurile sa se intample de la sine si o sa vezi cum o sa te simti(si eu imi fac planuri non-stop si poate de-asta nu imi iese nimic perfect asa cum as vrea)....Daca lasi lucrurile si planurile sa se intample in voia lor..vei vedea ca vei avea o vara grozava!..si aventureaza-te!

    RăspundețiȘtergere
  2. de asta si am zis ca nu mai fac planuri, las totul sa vina de la sine...asta in caz ca vine...

    RăspundețiȘtergere
  3. @bobo: vine,vine...sunt sigura...de fapt,asta e cam ce-am auzit :P:P....

    RăspundețiȘtergere
  4. Urasc vara...pentru ca in fiecare an trebuie sa fac ce vor altii, trebuie sa fac ceea ce nu-mi place, intr-un loc in care nu-mi place, departe de tot ceea ce imi place...Si ma enerveaza pentru ca tot ceea ce nu-mi place o sa inceapa sa-si manifeste influenta de sambata...comming soon...

    RăspundețiȘtergere
  5. @sunetul-mai-tare: same feeling too...

    RăspundețiȘtergere