sâmbătă, 9 mai 2009

prejudecati

da, sunt o tipa care avea o gramada de prejudecati si o gramada de pareri in legatura cu niste chestii de care nu aveam habar...ceva, insa m-a schimbat si nu stiu ce anume... de obicei nu ma uit la filme foarte mult mediatizate sau nu ascult melodii foarte mediatizate pentru ca tot timpu mi-au lasat impresia de film sau piesa facute prost, dar care au avut noroc de o buna mediatizare...cel putin asta era teoria mea, inca este, doar ca am vazut un film, si Bubu stie cam la ce ma refer, doar ca filmu chiar mi-a placut, desi nu e atata de impresionant. Oricum orice piesa sau lucru pe care il fac doar daca ma sfatuieste Bubu, se dovedeste a fi un lucru fain, asta inseamna ca are gusturi bune...din cauza ei ascult Anouk, o fata care canta foarte, dar foarte bine, cred ca si putin din cauza ei am inceput si cu Vita de Vie, ea mi-a dat sa ascult o melodie, si anume "Visare", deci, multzam fain! mno si filmu cu care m-ai batut la cap l-am vazut de 2 ori pana acuma, nu o sa te depasesc la asta, deci stay chill... si cand mai ai vreun film nou sa imi spui de el, ok?
in final spun: lasati prejudecatile la o parte si riscati, chiar si cu lucruri mici si banale, cum ar fi un film sau o melodie, poate va va placea...cine stie?

3 comentarii:

  1. well...cum am mai spus de multe si multe ori:prejudecatiile te trag in jos....so,ma bucur ca ai descoperit ca nu sunt deloc bune pentru sufletul tau!
    P.S: Poti sa-mi zici cum se numea filmul? :P:P

    RăspundețiȘtergere
  2. "nu conteaza cat de lung am parul, mai presus e cat si cum gandesc"...
    chiar asa, nu ne zici si noua cum se numea filmul?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. pai deea e acelasi film de care ti-am spus acum vreo doua zile, adica...Twilight... nu dati! nu ma injurati! dar filmu e chiar fain, desi nu ma asteptam sa imi placa...

    RăspundețiȘtergere