sâmbătă, 2 mai 2009

...coltu' meu...

...da, am schimbat antetul pentru ca eu sper sa se potriveasca mai bine, insa mai mult ca sa nu fiu acuzata de plagiat de Bubu:D ca na, poate crezi ca tu m-ai inspirat...io voiam de mult sa ma cheme asa, adica "bobo...eu si cu mine", doar ca m-am plictisit de numele asta si uite asa l-am schimbat in ceva ce imi place mai mult!

2 comentarii:

  1. speri sa se potriveasca mai bine sau crezi cu certitudine ca se potriveste mai bine?
    Chestia cu plagiatul eu nu prea cred ca exista...cred ca a fost inventata doar ca sa existe un motiv pentru care sa dai vina pe cineva ca si-a insusit o idee ce il/o caracterizeaza!
    ...daca te-ai plictisit de nume,atunci e in regula...dar majoritatea o sa te tina minte drept "bobo..eu si cu mine"...asa cum majoritatea ma vor tine minte si pe mine drept "Deea" chiar daca eu m-am plictisit sau nu de nume...intr-un fel sau altul e frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. deea, da chiar m-am plictisit de chestia cu "bobo...eu si cu mine", si nici mie nu imi place si nici nu cred in plagiat, doar imi place cum suna:D:D e fain ca pot schimba antetul, da' imi pare rau ca nu imi pot schimba si numele:-s m-am plictisit de el, cu toate ca lumea nu imi prea tine minte numele, unele persoane chiar nu mi-l stiu:D toti imi spun bobo sau bobolina(cat ma enerveaza!!!)

    RăspundețiȘtergere