vineri, 9 septembrie 2011

fericiiiiirrrrreeeeee!

Am picioarele reci tot anul. Mereu am picioarele reci, cu excepţia zilelor când ies din sala de sport. Sau atunci când mă megagrăbesc. Dar, în rest, tot timpul am picioarele reci. Însă, niciodată nu mă bucur aşa de tare că le am. Reci. Astăzi, am rescos pilota, că-mi era frig. De dimineaţa de la 10. Am ieşit afară şi bătea vântu'. Şi mirosea frumos. Nuci verzi zdrobite, struguri aproximativ copţi, degete înverzite şi nori gri. Ah, plus mirosul frumos! Plus că luni o să merg la liceu. Am auzit că doamna toamna e prin apropiere. Vine toamna, daaaaa!!! Îmi place anotimpu' ăsta de mor odată cu frunzele copacilor! 
Mă simt un copil înfofolit, asta înseamnă confortabil, în limbajul meu. 

6 comentarii:

  1. eu dorm cu plapuma si vara :P
    ti-e dor de liceu, la vreme! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @pikchiu: pai, era frumos cand incepeam liceu'. da' si anu' asta ma vad cu colegii de atunci si-mi trece. plus ca... na, a fost o perioada faina rau de tot, da' asta de acu' e si mai si. nu mi-e supermegador. doar dorulet. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @pikchiu: si eu dorm cu plapuma vara :X:X:X....frate,mie imi e frig non-stop
    @bobo: mie nu imi e dor de liceu. Wtf? Vreau sa plec,sa inceapa faculta' :D. De ce toamna? Nu puteai sa iti alegi si tu un alt anotimp? Cum ar fi primavara,na :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ma, sincer, la facultate e mult mai fain decat la liceu. doar ca in liceu am intalnit oamenii faini. si sa pastrez deocamdata legatura mi se pare mult peste puterile mele. imi e dor de unele lucruri ce s-au petrecut, de unii colegi sau chiar de toti, dar nu mi-e dor in sensu': vreau inapoi perioada aia.
    cum de ce toamna? pentru ca in mine, anotimpu' asta, trezeste multe amintiri (zici ca-s baba), dar, toamna are ceva... special. nu stiu, e un simtamant mult mai intens, decat ala cand intri intr-un magazin de cadouri, inainte de craciun. e toamna. nu pot sa-ti explic. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. mda,si eu la liceu am intalnit unii oameni misto; acum,sper sa pastrez si eu legatura cu ei ;)), chiar sper.
    Lasa, la 50 de ani o sa iti placa si tie vara :)):))

    RăspundețiȘtergere