luni, 8 august 2011

căci aşa mai fac când sufăr... mă alin.

În seara asta am realizat ceva ce trebuia să fi făcut de mult timp, dar nu mă voi plânge aici cu privire la acest subiect. Şi pentru că respectul de sine e undeva la demisol, voi încerca să mă dreg împărtăşind cu cei care nu au altceva mai bun de făcut decât să acceseze tentativa nereuşită de blog, care este, şi voi posta ceva interesant. (believe it or not, you've made the right choice!)
Acest lucru pe care-l voi posta va fi motivul pentru care nervul optic va pulsa de fericire - dacă e posibil aşa ceva -, iar pata oarbă îşi va dori să fie capabilă să perceapă imagini - îmi cer scuze pentru lipsa de acurateţe de care dau dovadă, dar multe noţiuni ce ţin de biologie şi anatomie sunt uitate deja.
Tastez aici despre proiecţia 3D de acum aproximativ o săptămână, ce a avut loc pe Muzeul de Artă din Timişoara. Nu am fost prezentă în Piaţa Unirii, ci, mai degrabă, la peste 190 de km distanţă, dar totuşi... Mi-a făcut zilele suportabile.
Proiecţia este oarecum premieră în România. Zic "oarecum" pentru că a mai fost una în Cluj, însă nu a fost la fel de reuşită ca aceasta. Dar vai, se pare că laud mult prea mult proiecţia. Trebuie să vin cu dovezi. Şmaf!
fullscreen, please!

minunat sau ce?

9 comentarii:

  1. Vai, genială...
    Pe la minutul 1:00 mi-a adus aminte din scena din Harry Potter, când casa lui Sirius se naşte din nimic între alte două clădiri.
    Şi mâinile robotice, foarte ingenioasă ideea.
    Aş vrea să văd şi-n Galaţi una de-asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. :) e sau nu minunat?
    nu am văzut harry potter, cred că doar prima parte...
    păi, probabil oamenii vor veni şi acolo să proiecteze chestii 3d ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde stii ca a fost mai misto decat la cluj daca nu le-ai vazut pe niciuna? :))
    eu am vazut-o pe cea de la cluj si zic ca asta e mai misto. deci aveai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai zic pentru că am avut trimişi speciali, sa le spunem aşa. Despre cea de la Cluj doar am auzit că a fost mult sub cea de pe faţada Muzeului de Artă, deşi a fost proiectată de aceeaşi "firmă". Pe cea din Tm, nu am văzut-o live, şi-mi pare atâââât de rău.
    Vezi, într-un fel, tot eu am dreptate. POate am nişte surse de încredere :) vreau şi eu să o văd pe cea de la Cluj...

    RăspundețiȘtergere
  5. am văzut şi, da, se pare că am dreptate! timi rulz! \m/

    RăspundețiȘtergere
  6. Am văzut şi eu la ştiri proiecţia. Foarte, foarte mişto! Şi clădirea în sine este interesantă şi face experienţa foarte deosebită.

    Să facă una şi-n Bucureşti pe Casa Poporului, că şi-aşa stă degeaba.

    Şi cum adică n-ai citit/văzut Harry Potter? Tu cu ce carte ai copilărit? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, da, da! Muzeul de Artă arată minunat, atât în exterior, cât şi în interior. Am fost odată invitaţii directorului muzeului, şi totodată a Palatului Baroc, şi am rămas uimită. Chiar e minunat!!!

    Nu am citit Harry Potter, îmi pare rău!
    Oare voi ajunge în Rai dacă am văzut doar prima parte? nu ştiu... îmi plăceau actorii, povestea mi se părea interesantă, dar nu... nu am citit.

    RăspundețiȘtergere
  8. @bobo: maaaaamaaaa,bestiala chestia asta. Frate,ca sa vezi o proiecstie tre' sa te duci in alta parte ca in marea capitala nu se face asa ceva....de', primaria nu are bani.. :-@ :-@
    Mamaaaaaa,amice,cum nu ai vazut Harry Potter....frate,e ratare de viata asta,iti zic yo :)):)):))
    (sa nu ma bata cineva pe aici,dar mie mi se pare o mare prostie cartea si filmu' ala. Adica 1,2,3 sa zicem ca au mai mers,au fost digerabile...dar apoi....ratare maxima)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eh, da! Ai dreptate Deea :) dar tu o sa cam lasi capitala ;i pleci in Iasi, which is good. O sa dai de lucruri misto. cat despre micul Harry... nu prea am ce spune. Asta e. Nu am vazut toate partile...

    RăspundețiȘtergere