duminică, 14 august 2011

if only

Mi-am stabilit un ţel. Mi-am dat seama ce vreau să fiu. Tocmai am decis cum arată viitorul meu. Nu, nu visez la o familie şi să am enşpe copii. Imaginaţia mea nu merge atât de departe.
Poate, dacă încerc să văd părţile bune din fiecare om, chiar şi părţile mele bune, aş putea schimba ceva. Nu lumea, evident. Deşi cred că lumea se schimbă în fiecare secundă. Îmi voi schimba viaţa. Voi avea mai multă încredere în mine şi lucrurile pe care le voi face. O să am mai mult curaj, mai multă voinţă, devenind un om exact aşa cum am sperat cândva să fiu. Niciodată nu am fost preferata cuiva. Chiar dacă mama ar citi asta, tot o scriu: de când s-a născut fratele meu, el a fost preferatul ei. Şi al tatei. Şi al întregii familii. Eu am fost doar sora mai mare care trebuia să aibă grijă de el şi să-l ia peste tot pe unde mergea ea. Am avut noroc cu bunicii. Pentru ei eram o persoană bună. La şcoală, am fost o elevă mediocră, cu toate astea simţeam o oarecare simpatie din partea unor profesori, datorită cărora sunt la jurnalism acum. Şi nu e vorba de vreun prof de română, nu, nu, nu. Acum, vreau să mă transform în preferata mea. Să mă plac măcar un pic mai mult decât îi plac pe prietenii şi oamenii din jurul meu. E ok să fii aşa. Cel puţin, aşa am auzit. Trebuie să cred eu mai întâi în mine, iar ceilalţi vor vibra în modul în care energia mea le spune să vibreze. Vreau să fac multe lucruri şi vreau să nu mai dau înapoi de la nimic! Eu îmi controlez viaţa, nu alţii! O să am o viaţă bestială!!!
Hei, viaţa mea tocmai a început!!!

10 comentarii:

  1. :)
    Foarte bine faci!
    La multi ani inca o data, sa ai parte de viata aceea bestiala! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Roxana, am descoperit ca daca iti doresti un lucru, si daca vrei cu toata puterea ta sa se intample, chiar se intampla. (am vazut filmu'-documentar "The Secret" :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna bobo, eu sunt tot bobo (porecla) si am dat intamplator de blogul tau. Imi place si te incurajez la inceput de drum, de viata... Asa eram si eu. Spontana, plina de imaginatie, dorinta si iubire. Si eu scriu pe un blog de 3 ani(hellenebadescu@blogspot.com), te invit sa il citesti si poate sa ne mai scriem. Pupici energici!

    RăspundețiȘtergere
  4. cineva ti-a aprins beculetu' in sfarsit!!!
    ce ma bucur :D
    that's my bobo! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. maaaaamaaa,de cand asteptam clipa asta,momentul in care Bobo rupe tot! Frate daca incepi sa te placi putin mai mult decat o faceai inainte,ai putea chiar sa te indrepti putin spre starea de narcisism.Nu o sa atingi sentimentul in totalitate,doar esti cu picioarele pe pamant,dar o sa iti faca tare bine!
    Go Bobo,go Bobo,go Bobo!

    RăspundețiȘtergere
  6. respectele mele, în seara asta mi-ai schimbat şi mie viaţa.

    RăspundețiȘtergere
  7. @bobo: am aruncat un ochi pe blogul tau si mi s-a parut interesant. eu inima limba germana, desi nu o stiu! :)

    @pikchiu: nu stiu cine sau ce mi-a aprins beculetu'... da' m-am plictisit de mine asa. tre' sa fac niste schimbari! ah, era sa uit, mersi de telefooon >:D<

    @deea: nici daca m-ar chema Narcisa nu as deveni narcisista. :D:D:D sincer, aveam o mare problema cu bobo de acum o zi sau doua, o cam uram. nu o placeam deloc. :D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  8. @bobo: lasa,de acum o sa incepi sa te placi mai mult...si chiar daca o sa mai ai idei de genu' "nu ma plac",invata sa te iubesti chiar si asa. Pana la urma important e sa te iubesti in orice forma esti tu si in orice moment din viata! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei care n-au avut niciodată totul mai uşor şi de-a gata se vor ridica atunci când va conta, şi-o vor face cu mai multă putere decât ceilalţi. Totul ţine în atitudine şi mentalite. Go for it!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mersi de comentariu.Eu sunt profa de germana si imi place mult limba asta.Acum m-am mutat in Arad si ador Ardealul. Poate mai vorbim si iti spun povestea mea! In rest te sfatuiesc sa traiesti viata la maxim ca asa fac si eu si imi place muuuuuuuuult..... Paaaa!!!! Semnat cealalta Bobo!

    RăspundețiȘtergere