miercuri, 6 aprilie 2011

3!!! în blogu' meu....

Am trei propuneri. Trei piese ale unor neni din Noua Zeelandă, care "bagă mega bine", şi în repertoriul lor intră piese foarte faine, din aproximativ toate stilurile muzicale. Mai puţin manele. Desigur, sunt din Noua Zeelandă. Nu cred că manele noastre, îmbrăţişate cu drag de Goran Bregovic, au ajuns chiar şi acolo. Tocmai de asta, muzica tipilor mai sus menţionaţi sună aşa fain.
M-a enervat la culme colaborarea asta a lui Florin Salam cu Goran Bregovic. Îmi plăcea Bregovic până de curând. Probabil nenea care mai înainte a trecut cu maşina pe sub fereastra mea, maşină din care se auzea un oarecare ritm oriental combinat cu muzică proastă românească, nene care poartă, posibil, la gât, un lănţişor de aur, cu o cruciuliţă de 5 kile, şi ea din aur, evident, poate nu a auzit de Bregovic, dar cu siguranţă de Salam a auzit.
Revin la băieţii de care începusem să vorbesc. Prea multe despre ei nu ştiu, doar că fac muzică faină. Iniţial, am crezut că e vorba de un singur tip care mixa. Am descoperit că-s vreo 5. Deşi, teoretic, era drăguţ să bag la "rubrica" asta piese de-ale Adei înainte sau după concert, o să mă abţin, pentru că nu pot alege, pur şi simplu, doar 3 piese. Mai bine caut eu necunoscuţi, cel puţin pentru mine, şi-i arăt cui pot. Ca să nu mai tot deviez atâta de la subiect, ăştia-s:

1. Sola Rosa - Love Alone.


2. Sola Rosa - Turn Around (cu Iva Lamkum)


3. Sola Rosa şi Bajka - Humanized



2 comentarii:

  1. tu unde-i tot gasesti pe astia de canta frumos?

    RăspundețiȘtergere
  2. îţi plac?:D:D:D păi, nici eu nu ştiu. Adică na, şi de ăştia am auzit la un post de radio de la mine, şi mă bate cineva la cap cu muzică faină. Îmi dă doar o piesă, iar dacă-mi place, mai caut!:) eu mp întreb de unde ştie această persoană de ei. Şi nu vrea să-mi spună...

    RăspundețiȘtergere