marți, 8 martie 2011

8 martie

Ar trebui să am un subiect drăguţ, cum ar fii treaba asta cu 8 martie... dar, din păcate, nu-mi plac lucrurile atât de drăgălaşe şi de obicei, nu scriu când se ivesc sărbătorile. ah, mai puţin Crăciunul. Dar, trebuie să-i urez colţului meu, mai mult de frustrări, decât de trăiri sincere de fericire: "La mulţi ani!", de fapt, am avut şi sentimente drăguţe aşternute pe coli de word, câteodată. Dar, în princpiu, am fost şi sunt, o frustrată. Ca şi oamenii pe care-i apreciez de ceva timp, şi tot ei mi-au schimbat percepţia asupra a tot ceea ce consider în momentu' ăsta, fain, la fel ca ei, nu ţin minte exact data în care am lansat blogu', momentul în care, m-am decis să încerc să scriu ceva. E ok, totuşi, că ştiu că se întâmpla undeva în martie 2009. Fac 2 ani, la naiba! În anii aştia, am strâns ceva lume în blogroll, unii nu ştiu că eu îi pândesc, iar restul... şi vestul... hm, deci, da, la mulţi ani, sau nu! Totul a început pentru muzică. Sper ca acelaşi să fie motivul şi de acum încolo, iar deraierile mele mentale şi spirituale, să nu mai îndrăznească să se afirme atââât de vizibil.
Ok, bec to eithhh av marci. De ziua ta, mămico... în dar ţi-am adus inima... evident, ce altceva? că de abia mi-au ajuns niscaiva bani pentru un pachet de biscuiţi şi un iaurt, deci, inima, e the best în momentul ăsta. E cam naşpa, inspiraţie nu am, şi oricât mi-aş dori, nu mă descurc cu materialul ăla lipicios, numit lut polimeric. Deci, nu am nimic pregătit! şi dacă aş avea, nu am cum să-i dau cadoul, decât pe 18 iunie, când chiar e ziua mamei mele. probabil, atunci mai merg acasă. Ail liv nau. ăăă, giust uaci:

8 comentarii:

  1. pentru un moment am citit "sotul" in loc de "coltul" :))
    sa-ti creasca mare, bobo!

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ohooo, mai e ceva p\n[ la partea cu soţul... mulţumesc frumos, măi pokemon antisocial, ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  3. la mulţi ani, colţul lu` bobo, şi la mulţi ani, bobo, pentru că şi noi suntem femei;) doi ani...o viaţă de..blog!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. mama....la multi ani amice.Esti mai mica decat mine.....deci mai ai timp sa bulesti pagini de bloguri :D..eu cel putin asta fac in fiecare an... :))

    Pana la urma pe 8 martie e ziua femeii sau ziua mamei?Adik odata cu postul asta mi-ai adus minte ca si eu sarbatoream cand eram mai mica ziua mamei,dar apoi m-am trezit intr-un an sarbatorind ziua femeii...Deci,mai pe scurt,8 martie nu e nimic,nu?Sau e doar romanul nehotarat?

    RăspundețiȘtergere
  5. îţi foarte mulţumesc hei:) cu cele 3 persoane am început şi mă bucur aşa mult că mi-au spus chiar ele LMA... cât despre 8 martie... pfff... nu ştiu. tot timpul m-am întrebat a cui e ziua, de fapt. dar cred, că totuşi e ziua mamei, din moment ce un bilert la Holograf, de ziua femeii costă 70 ron. dacă erau mame, probabil era mai... lejer. nu ştiu de ce am zis asta, dar să spunem că e ziua mamei;))

    RăspundețiȘtergere
  6. @bobo: m-am gandit in ultimele zile ca e zi cu subinteles...intrucat,mama e in primul si primul rand femeie. Whatever,ideea e ca e tot o chestie de "hai sa cumparam ceva ca e ziua x"

    RăspundețiȘtergere
  7. da ba, toate mamele sunt femei, da' nu toate femeile sunt mame... of. io nu mai cumpar nimic de zilele astea. luna asta ma seaca de bani...

    RăspundețiȘtergere