sâmbătă, 25 decembrie 2010

Crăciun???

Ca în fiecare an, mama aşteaptă colindători. Colindători, care niciodată nu ajung şi la mine. Nici măcar atunci când îmi erau prieteni, nu ajungeau... Cum vine asta cu prietenii? Ei bine, mi-au spus că: gata cu prietenia, acum, suntem doar cunoştinţe... dar vorbeam, mă rog, scriam despre Crăciun... Deci, ca de obicei, după ora 9 am plecat spre Ramona... şi am stat la ea, cu fratele meu şi cam atât... a primit colindători, la ea tot timpul veneau, oricum, dar nu cei cu care chiar am fost cândva foarte buni prieteni... şi pe urmă am plecat noi cu colinda la mătuşa ei... am colindat-o şi am plecat spre casă... acasă la mine, am început cu frate-miu să o colindăm pe mama... tata dormea... afară aproape ploua liniştit... în casă ardea focul... şi toate alea... dar, azi, adică mai înainte, am dat peste o colindă (pun pariu că o să le placă multor oameni):

5 comentarii:

  1. Jesus fucking christ e bestial,sa-mi bag picioarele(parca te-ai gandit la mine cand ai zis ca o sa fie placut de mai multe persoane....cine stie?Poate chiar fix la mine te gandeai :D).Acum sa iti zic de ce e bestial:
    - Dan Teodorescu arata ca elevul tocilar,as la mate din banca 1,in care mereu se arunca cu hartii si care era mereu bagat cu capul in wc....si,care bineinteles s-a gandit sa se bage in corul scolii,ca sa fie mai "smecher" dar evident nu prea i-a reusit.Trist :)):))
    - Dan Bitman vrea sa fie vesnicul rockaras care va rupe pe toata lumea cu bunavointa de a da inele "mari cat inima lui" si care nu va ajunge niciodata cersetor de prezentator la tvr1.
    - Silvia Dumitrescu cam la fel ca si domnul de mai sus,vrea sa para "tinerete fara batranete.." numai ca ea a cam uitat ca titlul era legat de un basm si ca deja look'ul de "i'm cool baby" nu prea ii mai sade bine(ca sa citez din clasici)
    - Sanda Ladosi....oarea ea s'a gandit vreodata ca arata penibil?
    - Artan e cam acelasi baietel de cartier,care se crede genial....deci e bine de el
    -Elena Carstea la fel de increzatoare ca intotdeauna si i se citeste pe fata ca ea ar vrea saraca sa cante si in anul 2020 acest colind si sa fie mare hit....ei bine,draga elena,ne pare rau!
    - Laura Stoica....as comenta dar ma abtin,cu toate astea era buna...acum am sesizat ca era buna de tot(fizic evident).
    ...si in final,dragul si marele Adrian Despot,care era mai mult decat speriat de bombe,care probabil se ratacise prin Bucuresti cand a ajuns pe platourile alea si care arata ca mine in clasa a 7-a :)):))...ca sa nu mai vorbesc de cat de mult se scremea sa cante cu distinsele persoane din jurul lui :))
    ...deci,draga Bobo,de'aia chiar imi place "colindul" asta...fuck it!

    RăspundețiȘtergere
  2. aaa..la naiba si un an nou fericit ca ne mai vedem numai la anu' mey :P:P
    La multi ani si la naiba,ma bucur enorm ca in sfarsit anul asta te'am cunoscut :D

    RăspundețiȘtergere
  3. evident ca la tine ma refeream cand am scris ca o sa le placa multor oameni:) ca stiu ca te uitai urat la mine cand colindam:)))))
    sa ai parte de cel mai frummos an>:D< si ma bucur enorm ca te-am cunoscuuuut>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. hai maaaaa...ce dragut :X:X...si eu sunt fascinata de faptul ca te-am cunoscut,esti bestiala,pe bune :X:X
    ...sper sa am un an frumos si tu la fel....siiiii...la cat mai multe concerte vdv prin timisoara :X

    RăspundețiȘtergere
  5. ca bine zici de concertele din tm:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere