duminică, 31 octombrie 2010

Playlist şi Luna Amară


Sâmbătă, 30 octombrie, o zi care părea să fie una din cele mai plictisitoare zile ever. Sau cel puţin, de când stau aici, în Timişoara. Trebuia să mă viziteze bunicu-miu, dar nu a mai venit, nu ştiu de ce s-a răzgândit. Deci era o zi în care chiar nu aveam nimic de făcut. Noroc că, totuşi, se întâmpla ceva în Timişoara, şi anume, o lansare de carte, una tare frumoasă, care se numeşte Playlist. Semnată Mihnea Blidariu.


A fost o lansare ok, cu o invitaţie la concertul care urma, în aceeaşi seară, concert la care plănuiam să merg, doar că, din nou, nu eram prea sigură. Mai ales că nu voia nimeni să vină la acel concert. Da' ţinând cont că m-am distrat foarte fain la concertul Kumm, la care am fost singură, am zis că merg şi la ăsta, tot singură. Nu ştiu cum de s-a hotărât Bubu, până la urmă să vină cu mine, mai ales că nu ne-am certat, mai bine zis, reproşat nimic în ziua aia. În club, mare aglomeraţie, chiar foarte mare, spaţiu mic, membrii trupei înghesuiţi şi ei şi toată lumea se uita ciudat la noi, iar pe parcursu concertului, am avut impresia că nu stăteam unde trebuie. Un concert foarte fain, în timpu' căruia am băut două sticle de... "Pepsi". Jumate. În club, după ce că erai întâmpinat de lume drăguţă, pentru că e un club, la urma urmei, de motociclişti, erai, de asemenea, întâmpinat şi de mirosuri colorate... diverse culori... deschise sau nu. Concertul a început undeva pe la 11, iar la ora 1 am fost acasă. A ţinut ceva.

8 comentarii:

  1. bine ca ai fost :D
    vezi tu cum e si cartea.
    eu am ratat-o pe ada. am ramas cu 95 de bani in buzunar...

    RăspundețiȘtergere
  2. pfoai... cum sa o ratezi pe Ada??? maaai, chiar ma uitam pe pozele din Ceainarie, si ma uitam dupa tine pe acolo... fara gluma.
    tu ai cartea lui Mihnea?

    RăspundețiȘtergere
  3. cu 95 de bani nu ma primeau nici de ma puneam in genunchi :)
    am. am si citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. of duamne;)))
    siiiiii? ti-a placut, ti-a placut???:D:D

    RăspundețiȘtergere
  5. of of of....si ziceai ca nu te distrezi....uite frate,de acum incepe "viata de student" :D:D
    ...mama ce as merge si yo la o lansarede carte,ca de la atata muzica te mai si tampesti...

    RăspundețiȘtergere
  6. sa vezi viata de student cand intru in sesiune:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc frumos bobo pentru comment si pentru ca m-ai bagat la blogroll.ti-au placut aberatiile mele:)

    RăspundețiȘtergere