luni, 11 octombrie 2010

hmmm

Întrebată fiind de către profesori mei actuali, de ce am ales jurnalismul, am început să mă întreb şi eu asta. În mintea mea e foarte simplă explicaţia, însă când trebuie să spun cu voce tare, mă pierd. Cred că nu am ce trebuie ca să fiu un bun jurnalist. Sau simplu, jurnalist. Mulţi dintre colegi, îşi doresc, ba să fie Mircea Badea, ba să ajungă oarecum celebrii. Nu în cazul tuturor, evident. Eu vreau presă scrisă sau jurnalism online. Altceva nu mă interesează. Sau nu mă mai interesează. Voiam într-un timp radio. Ei bine, m-am răzgândit. Iar.
Azi mai adaug încă un om pe lista de oameni preferaţi. Profa de ISS. E ca profa de mate din liceu:)
Încă mai am probleme de adaptare, şi eu care credeam că mă adaptez uşor... eee, mi-am dat seama că nu îmi iese la faza cu împrietenitu' cu colegii. Deloc chiar. Da' nu e vina lor, ci a mea. Ştiuuuu, clişeu. Da' aici chiar aşa e. Nu mă pot apropia de ei. Cu toate că suntem la jurnalism şi ar trebui să avem multe în comun. Eu nu găsesc punctele alea. Poate în timp o să-mi fac şi eu prieteni. Cel mai probabil, după ce termin facultatea.
Mi-e un pic dor de chitară. Un pic mai mult, ca să fiu mai exactă. Cred că doar chitara îmi lipseşte tare mult. Chitara şi Black. De ai mei, nu prea. Din punctu' ăsta de vedere, sunt foarte ok, nu+mi lipsesc ai mei. Mă gândeam că o să-mi fie greu fără ei. Mai ales fără prieteni. Ok, de prieteni mi-e dor. Nici de brăţărit nu mai am chef. Şi aşa m-aş duce şi eu în weekend acasă... doar că nu pot pleca singură... nu pot să plec fără una din colegele de cameră... care se întâmplă să-mi fie vecină, acolo, la mine.
Ziceam că pe blogu' ăsta pun muzică. am şi uitat de muzică.o să încerc totusşi să pun ceva.
KUMM. Că tot vin aici. Măcar atât.

6 comentarii:

  1. bobo, deci pe tine tre sa te vindecam de "subapreciere". am o profa tare de psihologie. trebuie neaparat sa o storc de toata informatia ca sa te vindec. ti-am dat si bomboane si tot n-a functionat :( dar nu ma las! fac si front comun cu deea si sunet daca e necesar :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ba nuuuu... adica, na, chestia cu bomboanele functioneaza, cand le iau... partea proasta e ca eu mai uit sa le iau... si na... da' maine le iau! promit:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @pikchiu, ma bag, conteaza pe mine:))
    @bobo, stai, tanti, linistia;)) chestia cu apropierea o sa vina. nu conteaza daca vine mai devreme sau mai tarziu, chestia e sa ajunga odata:)) Presupun ca sunteti stansi acolo de prin mai toate orasele. Deh, facultate mare, chestii. Deci trebuie sa fiti multi. Chiar crezi tu ca toata lumea de-acolo e asa viteaza? Oricat am fi noi de indrazneti, tot ne blocam la un moment dat - la numele colegilor, la cursuri. Nu-i nimic daca gresesti, ba mai mult, e mai fain asa - cand gresesti, razi in loc sa te simti jenata, o sa te apropie mai mult de ei;) You`ll be fine, trust me

    RăspundețiȘtergere
  4. @anca: apai, sa vedem... nu chiar toti sunt din mai multe orase... majoritatea sunt din Timisoara. Majoritatea se stiu intre ei. o sa ma descurc eu, cred. sper.

    RăspundețiȘtergere
  5. @bobo: bay stia chill ca o sa te acomodezi,o sa'ti ia un an inntreg,5 ani,3 luni,nu conteaza,in ceva timp o sa fie ok....si daca nu si nu,si nu,am sa fiu un bun stalp de rezistenta la frontul comun,trust me! :P:P

    RăspundețiȘtergere