miercuri, 15 septembrie 2010

18 septembrie

pe 18 septembrie se întâmplă să mă simt foarte bine după muuuuuuuuuult timp. adică, şi până acuma m-am simţit destul de bine, că aşa-s io. mă simt bine oricând. am învăţat că tre' să te simţi bine, cel puţin aparent, cu toate că nu te simţi bine. acuma, din punctul de vedere al sănătăţii mele, care nu poate să păstreze aparenţele, imi cer scuze pentru cei care tre' să mă suporte în perioada asta de răceală. la propriu. mai am puţin, şi m-aş putea declara "cobză". mă rog, faza cu 18 septembrie e următoarea: Viţa de Vie. cântă pe plaiurile verzi-pălii de aici. adică, dragii de ei, vin în Hunedoara. Sper să am destul tupeu încât să le cer cate o semnătură. o să-i văd laiv pentru a doua oară în viaţa mea. ştiu că ei o să fie bestiali. o să în cerc să nu îmbolnăvesc pe nimeni, tot la propriu.
Aşa. deci festivalu' berii e pe 17, 18, 19. vdv18septembrie. sper să am ce să pun de sâmbătă încolo "în cadrul rubricii" 3!!!... în blogu' meu. şi uite aşa îmi fac debutu' în lumea jurnalismului. cu multe clişee, neapărat. mai ales că le îndrăgesc tare mult.

8 comentarii:

  1. tre sa ne povestesti trairi,cum a fost:X
    vitza de vie rulezzz:D

    RăspundețiȘtergere
  2. aa..si eu i-am vazut de doua ori. se zvonea ca mai vin si colibri si zdubii la timisoreana. gosh, ce mi-ar placea sa-i vad pe zdubi live:x..pe baniciu l-am vazut si-a fost incredibil

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-ar placea tare mult sa-i vad:) cine stie, poate in viitor:D

    RăspundețiȘtergere
  4. arhhhh....ce ma enerveaza ca nu am bani si ca mai ma si niste rude pe cap sambata,ca iti dai seama,ca eram prima acolo....arhhhhh....ma scoate din minti...
    ...bay,cum adik sa ai tupeu sa le ceri o semnatura?Frate,sa te duci sa ceri ca ne suparam :P:P

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ma gandeam ca o sa vii si tu.... nasol ca nu o sa poti...
    io nu-s prea tupeista... deci... nu stiu... da' o sa incerc:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut si eu VdV la Sonisphere si s-au descurcat mai mult decat onorabil la un festival unde urmau sa cante 4 monstrii ai thrash-ului.

    Imi inchipui ca intr-un cadru mai mic muzica lor suna chiar mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu i-am vazut o singura data live, si au fost chiar foarte tari:D:D

    RăspundețiȘtergere