joi, 1 iulie 2010

in loc de invatat

in loc sa invat la biologie, ma rog, sa repet, pentru ca invatatu' o fost (neah, nici macar cand o trebuit), am inceput sa fac tot cate altceva azi... ca de exemplu.... oi... din ce mi-a mai ramas din lutu' ala pentru cercei:D am facut oaie mare, pe urma, nu mi-a placut cum am facut-o, asa ca am omorat-o... am reciclat-o, intr-o alta oaie... am omorat-o si pe aia, si am facut din nou, o oaie mai mare si una mai mica...... i-am rupt picioarele celei mari, ca sa-i fac urechi si codita... evident, ca orice lucru iesit din mainile mele, sunt oribile... da' le-am facut io...:))))





aa, da, si am facut chiar inainte de prima zi de bac, din machiajele pe care le-am mai gasit printr-o cutie, chestia asta:


imi pare rau ca am oripilat lumea, dar sa stiti ca asta se intampla cand esti stresat, si te loveste arta frate....

3 comentarii:

  1. Ce cute sunt oitele:x:x si ia uite-l si pe Apolodor..langa Ada?;)) tin minte cand am desenat peretii mamei cu lac de unghii - m-a pus sa-i frec pana curat tot, dar a vazut ca ma chinui degeaba si m-a scutit de pedeapsa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. you're alive :>
    we are all alive :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @sunet: nu e Ada, e fix prima mea tentativa de ceva... nu ma simt in stare sa desenez ceva, mai ales pe Ada... dupa ce am desenat chestia din ruj, mi-am dat seama ca as putea desena altceva, si mi-a iesit un pinguin... abia pe urma am zis ca poate daca ii dau numele Apolodor, sa si devina Apolodor...

    @pikchiu: da, ma, we are:D:D:D let's party sau ceva:D

    RăspundețiȘtergere