sâmbătă, 31 octombrie 2009

clip

un clip ce imi place... o melodia ce m-a obsedat in ultimele 2 saptamani. sper sa obsedeze si pa altii... stiu la cine ma refer.

aaa, si vreau sa mai fac o chestie... un top 5 al celor mai bune piese pe post de imn al anotimpului toamna. daca vreti spuneti si alegem una. prima propunere o sa o fac eu, in afara de melodia de mai sus... melodia se numeste "my almost lover" de la o trupa (sau tanti, ca inca nu mi-am dat seama daca ea mai canta cu inca cieva) numita A fine Frenzy. http://www.youtube.com/watch?v=EDEEzS7OV2k so, zis is za link. sa speram ca place, cu toate ca nu are legatura cu anotimpurile, mie imi place melodia. iar la restul de 4 melodii ma mai gandesc.

2 comentarii:

  1. Doua melodii care-mi plac foarte mult de la Nicu Alifantis si care se potrivesc cu starea de toamna: Umbra si Rar(pe versurile lui Bacovia)

    By the way, "Canta-mi povestea"-geniala:D

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, acuma, daca o sa mai propuna cineva melodii, osa fac un mic sondaj pe aici pe undeva, si daca mai sunt si votate piesele, aia cu cele mai multe voturi o sa fie castigatoare. o sa fie declarata imn. cred. sper.

    RăspundețiȘtergere