vineri, 2 octombrie 2009

Bac? cand? cum?

pana acuma un an, Bacu' era la sfarsitu anului. si era destul de complicat, 15000 de materii, dar acum, ni l-au simplificat, oarecum. doar 3 materii. teoretic. cica, nu se mai dau orale. bullshit. se dau. si la limbi straine e si scris, si listening. da, superb!!! ce sa zic.... mor de nervi. mi-e frica de mate, de nu mai pot, stiu ca il voi pica la mate, cu siguranta, si asta pentru ca nu ma descurc. si cum eu ma pierd in fata oricui ma ia la intrebari, nu stiu ce ma fac la romana, si asta se datoreaza scumpei Teo, cine stie cunoaste, ce sa mai zic la celelalte materii. clar ca cei de la uman, nu isi fac probleme, ca, la naiba!, ei din ce dau? din istorie si nu mai stiu ce. ei nu fac matematica pe care o facem noi, si nici nu sunt obligati sa dea din mate. bun, prima oara tre' sa explic ceva: eu nu am vrut la mate-info. deloc! am intrat dintr-o greseala. mi-am zis ca nu am medie pt liceu bun, la care sunt, asa ca l-am pus prima optiune, pentru ca asa m-a sfatuit fosta mea diriginta: "sa puneti la prima optiune ceva la care stiti sigur ca nu intrati, ca sa puteti intra la cea de a doua", imi pare rau ca spun, dar cred ca era beata la momentu ala. si eu, ca o tampita ce sunt, am pus prima optiune "CNI Traian Lalescu"... deci da... sunt foarte tampita!!!
da' imi pare oarecum bine ca am facut liceu' ala, ca eu de obicei sunt o fire rationala, si nu ma incadram din punct de vedere psihic intr-un liceu de fete, sau intr-un liceu pe profil uman. nu imi place sa filosofez, nu imi place mai nimic, urasc geografia si toate chestiile alea. poate e bine ca sunt la real.
atestat tre' sa dau ca sunt obligata de profa mea, ca cica, altfel nu ne trece, si mno...
macar de l-am da tot Bacu odata, adica nu, o proba in ianuarie, una in aprilie, si sa nu uit ca tre sa dau atestatu in mai. superb....

2 comentarii:

  1. Filologia da obligatoriu la romana si istorie. Proba a treia e la alegere intre geografie/logica/filozofie/psihologie si economie. Probele "orale" sunt de "competente de comunicare in limba romana", o limba straina, care, cum ai spus, se compune din 3 probe..si TIC (tehnologia informatiei si comunicarii). Atestate dau si eu la franceza (unul obligatoriu, unul mi-l da bacul si unul pentru ca vreau -DELF).

    Ne-au taiat din start multe optiuni. De exemplu, eu as fi preferat literatura universala la proba a treia scris.

    Tu fii increzatoare si spune-ti "o sa trec si peste asta"..

    Anyway, asa, mai neoficial, la noi s-a pus de-un mitting contra bacului;)) Imprastie si tu vestea si poate facem o miscare in toata tara..ar fi marfa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ca mi-ai zis de mitting, doar ca acum e mult prea tarziu, o sa ne bage astia si mai mult in ceata. chiar ar fi marfa. sunt foarte constienat cum o sa fie la bac, deci nu imi fac griji, doar ca imi plang de mila de pe acuma, pt ca stiu ca nu il voi lua, si pt ca mi-am facut atatea planuri...

    RăspundețiȘtergere