sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Leapşa: Zâmbete.

Acum ceva timp, am participat la campania "Un zâmbet pentru tine" a celor de la "Lume Bună". În principiu, trebuia să împart pe stradă zâmbete desenate pe nişte hârtiuţe... S-a schimbat situaţia de data asta. Trebie să acord zâmbete virtuale oamenilor pe care îi citesc. Mie mi-a acordat un zâmbet, şi mă mândresc cu asta, fix Anca G. a.k.a. Sunetul Mai Tare. Zâmbetele pe care o să le "acord" unor persoane din blogosferă, sau ce vrea să fie chestia asta, iar acele persoane, la rândul lor, trebuie să dea mai departe zâmbetul. Deci:

Primul zâmbet merge laaa... Pikchiu, pentru că este un om care m-a făcut de o mulţime de ori să zâmbesc, prin postările de pe blog, prin fotografiile ei, prin talentu' ei şi pentru că mi-a dat-o spre îngrijire pe Oi. Şi că de doi ani e prima persoană care mă uimeşte de ziua mea. Şi nici nu o cunosc personal... încă...

Deea, pentru simplu' fapt că e Deea... şi că din cauza ei, am ajuns să îi îndrăgesc şi mai mult pe cei de la Viţa de Vie...

Anca, deşi de la ea am luat leapşa, dar îi dau nişte multe zâmbete, pentru că şi ea la rândul ei mă face să zâmbesc, sau mă ţine în suspans cu poveştile ei. Chiar merită o mână de zâmbete:)

Nicole, tu primeşti un zâmbet, pentru că îmi plac postările tale. (şi chiar le citesc, cu toate că nu las vreun comentariu)

Zâna, primeşti şi tu un zîmbet, pentru că postările tale, de multe ori, mă fac să-mi pun ceva semne de întrebare.

Andreea, tu meriţi multe zâmbete, pentru că te ţii de capul celor de la Iris. Mă mândresc cu faptul că eşti din Hunedoara, şi cu toate astea, nu ai lipsit de la vreun concert Iris:) eşti bestială.

Gata, cam asta a fost. Îmi place să împart zâmbete. Toata lista de bloguri merită un şir de zâmbete şi, evideeent, unul de aplauze:)

5 comentarii:

  1. senc iu, senc iu.
    stii ce-ar fi misto? in loc de timbre, banuti ruginiti sau alte minuni, oamenii sa colectioneze zambete

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am zambete... mi-au mai ramas din campania trecuta... daca vrei, iti dau si tie:D:D:D
    cu cea mai mare placere am facut leapsa asta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult!!
    Din pacate imi pare si mai rau ca nu este adevarata fraza "nu ai lipsit de la vreun concert Iris" , am lipsit de la multe din cauza distantei sau din cauza banilor :((( as vrea sa pot merge la toate, dar nu pot :(((( Insa, ma face cea mai fericita fata din Hunedoara faptul ca la Iris este iubire reciproca: eu pe ei, iar IRIS pe fani!Iar de cate ori am fost la concertele lor nu am regretat, mai ales momentele de dupa concerte!

    RăspundețiȘtergere