luni, 9 august 2010

leapsa.

Leapsa asta am luat-o de aici. Se pare ca pe proprietara o cheama Andreea:) cunosc prea multe Andreea. asta e de bine:) aa, iar toti cei care citesc trebuie sa faca leapsa asta, nu de alta, da' nu am chef sa nominalizez... ii musai sa o faca toata lumea:)
1. Ce faci ? - batzai un picior pe ritmul unei piese si tastez niste litere pe tastatura.
2. Ce vezi ? - vad cam ciudat, ca ma dor ochii, dar ceea ce vad ieste: za monitor, castile pe undeva atarnate, ceasca de cafea, langa ea telefonul meu si un pix, iar pe ea, o parte din cablu de date de la aparatu' foto.
3. Ce auzi ? - "si-a zis: adio ananas, tzigari de foi si jucarii, adio voi cofetarii.... va las si plec fiindca mi-e dor...."
4. Ce simţi ? - Nu simt... adica, in momentu asta nimic... bine, nici de obicei, da' nu conteaza:)
5. Ce citeşti ? - cand? acu-acu? acu-acu citesc intrebarea asta si altele la care nu stiu cum sa raspund. de obicei, citesc ca tot omu carti, sau mai rau, reviste;))))
6. Cum te consideri ? - o vai, nuas avea loc aici. sunt cea mai plictisitoare fiinta din cate exista pe fata pamantului, si poate si pe toata raza caii laptelui. si evident, lenesa. si tampitica. da, cam asta sunt:)
7. Trei defecte. - in afara de cele care se pot vedea mai sus, mai am multe defecte, dar fiindca imi trebe aici numa 3, iote-le: timida, credula si nu pot sa ma exprim cum vreau.
8. Ce te face fericită? - orice chestie micuta primita de la cineva. muzica mea. oamenii pe care-i cunosc (ei ma fac sa ma simt mandra ca ii cunosc, da' nu prea pot sa arat nici asta). oamenii cu simtul umorului.
9. De ce îţi este teamă? - de oamenii noi. de paianjeni. de chestii paranormale.
10. Unde te refugiezi ? - o vai, in lumea mea, evident. cand ma plictisesc de o chestie, trec in lumea mea, cel putin mental, si vreo 5 minute, pana se face teleportarea, stau cu ochii atintiti pe undeva.
11. Ce este important ? - sa fii tu insuti si sa nu-ti fie teama de ceea ce cred ceilalti despre tine (asta imi tot spun si eu, prima parte, e cam rezolvata, daaaar a doua.... e in renovare) si de asemenea mai e important sa nu fii arogant, sa nu te crezi mai special ca restu' lumii. nimeni nu e.
12. Ce înseamnă azi pentru tine? - ce zi e azi? nu prea inseamna nimic ziua de azi.
13. Dar ieri ? - Ieri a fost ziua cand s-a tinut un campionat de fotbal si volei in curtea scolii de la mine, de aici:) si fratimiu a castigat premiu 1. si tata 3. la fotbal. atat:)
14. Ce urăşti cel mai mult ? - mincinosii, fatzarnicii, oamenii care se cred importanti.
15. Ce iubeşti cel mai mult ? - pe oamenii pentru care chiar contez(mama, tata, etc), oamenii care ma fac sa rad pana nu mai pot, desenele animate audio (gen Ada si Fara Zahar), un anume gen de muzica (vdv), sa citesc:), sa fac eu chestii care imi plac cu mainile mele (gen bratari, chestii din lut polimeric, acorduri si game la chitara, poate curand chiar desene animate audio).
16. Azi te simţi. - aiurea. cred. adica, ma dor ochii, vad in ceata, ca fac de dimineata niste bratari cu care nu mai termin.
17. Ai pierdut. - in ultima vreme nu prea am pierdut nimic. mai mult am castigat. aa, ba da. cei mai faini ani, high-school period, da' am trecut io si peste asta. si am pierdut aseara la remy/rummy/remi. si inca pe tabla. imi iau eu revansa in seara asta.
18. Esţi mândră de tine pentru că ... - am cunoscut oameni faini:) gen,
aia cu care am fost io in clasa, prietenii pe care cred ca ii am, asa imi lasa ei impresia, si alti oameni multi si faini toti:) din toate punctele de vedere:)

9 comentarii:

  1. Mă bucur că ai făcut-o. :) aaa da şi îmi place mult melodia lui Ada Milea,bine,îmi plac toate doar că m-am simţit puţin ciudat când am ascultat melodia cu numele meu. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))din moment ce am citit-o la tine pe blog, nu puteam sa nu fac si eu leapsa, desi mai promisesem cuiva ca fac o leapsa, tot in genul asteia:) sa stii ca te trec pe blogroll:D:D:D
    aa, si ma bucur ca iti place si tie Ada:D

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-am furat-o eu.
    adica... m-ai obligat :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) multzumesc ca ai furat-o:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. refugiu in muzica?same here!
    de ce ti-e frica de oamenii noi?uneori ei sunt mai intelegatori decat cei vechi...mai incearca!
    stii ce e trist!ca la sfarsitul clasei a 12-a toti am plans de numa si ne-am promis ca ne vom intalni...dar acum daca ne vedem pe strada abia ne salutam...
    gandeste-te ce merita in viata asta!(nu sunt pesimista)

    RăspundețiȘtergere
  6. deja se intampla faza asta... adica, mi-a trecut cu colegii, si la cum ma cunosc, sunt sigura ca nu o sa mai tin legatura cu multi din ei, cu toate ca as vrea... mi-e frica de oamenii noi, insa ma adaptez, si mai rau, ma atasez ingrozitor de mult de ei... poate de asta...

    RăspundețiȘtergere