vineri, 20 august 2010

august:D

iubesc luna asta, pur si simplu... fara motiv... nu imi place cand se apropie ziua mea, si mai ales cand e ziua mea... pentru ca mi-e frica... in primu' rand pentru ca ma gandesc ca nimanui nu ii va pasa vreodata, dar cel mai mult mi-e frica de faptu' ca s-ar putea sa-si aminteasca cineva si sa-mi aminteasca si mie ca e ziua mea, tocmai cand e in jur o gramada de lume... ceea ce s-a intamplat anu' asta... adica, in noaptea de 13 spre 14 august, stateam cu niste prieteni in "parculetzu minune", si se apropia ora 12 pm, si imi spuneam: ce fain, nu o sa-si aminteasca nimeni.... cand colo, la 12, au sarit pe mine oameni de la care nu ma asteptam sa-si aminteasca, sau carora macar sa le pese... si mi-au cumparat si cadouri. fix ce imi place mie: clepsidra (cu nisip verde:D:D:D), un glob cu niste delfini inauntrusi multe alte chestii pentru copii:D:D:D chestii pe care le ador... surpriza cea mai mare, a fost insa, un alt cadou... de la o persoana care anu' trecut a fost prima care-si amintise:D:D:D si anume fix ea. si mi-a dat un cadou minunaaaaat:D pokemoano, chiar nu trebuia... da' itzi multzumesc frumos de tot>:D<>acuma, imimai place lkuna asta, pentru ca multe din persoanele pe care le admir sunt nascute in luna asta, si nu ma refer la persoanele pe care le stie toata lumea, nu la idoli si modele ma refer, ci fix la oamenii de langa mine:) ma mir ca admir pe cineva de langa mine:))
luna asta am avut o pofta mare de facut bratari si dat oamenilor astora:) si evident de repetat acorduri, pana ce mi-au iesit basici pe degetele mainii stangi.
achizitzii noi: carti, tricouri, lamai. am devenit obsedata de lamai. de suc facut din lamai. e bun.
mi-am luat acuma o carte, se numeste Inca de pe atunci vulpea era vanatorul, a Hertei Muller:) cica e premiata;))) ma rog, sa vedem ce a scris tanti:) o alta noua obsesie e o tara... Grecia... o vai, ma tot gandesc cand naiba o sa ajung si eu acolo... am o amica, Anamaria, care de curand s-a intors de acolo, si inca de atunci am ramas setata pe Grecia... pe urma, am vazut niste poze ale unei tipe, care fusese si ea in Grecia, fix pe insula pe care fusese Anamaria, iar si mai dragutz mi se pare faptu' ca si pe ea o cheama tot Ana;)) ma rog, nu conteaza... o sa-mi iau o alta pauza... nu mai caut garsoniere un timp... vreo doua zile sau ceva....

10 comentarii:

  1. 1.La multi ani!
    2.La multi ani!
    3.La multi ani!
    4.mie imi place iulie:D
    5.si eu fac bratari si citesc,dar nu in iulie si august, caci atunci uit sa mai vin prin casa,sau sa ma bucur de soare ca leguma:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multzumesc, multzumesc, multzumesc!!! iulie e o luna tare faina:D

    RăspundețiȘtergere
  3. happy birthdayyyyyy!!!!
    mie nu-mi place ziua mea pentru ca de obicei, primesc ce nu-mi place:)) e mai usor sa nu zic nimic si nimeni nu-si aminteste:)) ba, cateodata le zic zile diferite:))

    ma bucur tare mult ca te-ai simtit bine.
    by the way, am invatat si eu sa impletesc bratari, ca tot v-am auzit pe voi pe-aici:))

    RăspundețiȘtergere
  4. multzumesc fain de tot:)
    am incercat si eu cu spusu de zile diferite, numa ca io ma incurc la minciuna si ma dau de gol... nu conteaza asta:)))

    vreau sa vad creatiile tale candva:D

    RăspundețiȘtergere
  5. apropo!ca de mult vroiam sa te intreb:)
    ii fain acolo la voi la Hunedoara?zi-mi ceva super interesant de vazut acolo:)ca tare mi-s curioasa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. :))))) nu e mai nimic de vazut pe aici.... in afara de castel, nu prea ai ce vedea.... mai sunt niste satulete prin imprejurimi cu niste peisaje grozave.... chiar azi ma duc in pustietate, iar, nu exista acolo net, telefonie mobila sau fixa... da' sunt niste peisaje...:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  7. sa nu te mai aud cu "nu trebuia", auzi? :-L :) n-a fost mare lucru...

    RăspundețiȘtergere
  8. pai nu ma auzi... numa' citesti;)))

    RăspundețiȘtergere
  9. atunci nu vreau sa mai citesc :P :))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))bine:) dorinta ta e porunca pentru mine, sau cum era:)))

    RăspundețiȘtergere