vineri, 27 august 2010

3!!! in... blogu' meu

azi, m-am gandit la alte 3 piese dragutze, acelasi autor. in viitor sper sa iau doar 3 piese, si autori diferiti:) cred:) mi-am reamintit o piesa tare faina, de cand aveam eu vreo 9-10 ani. de curand am descoperit ca sunt mai multe chestii ce ma leaga de trupa asta, nu conteaza acuma si care-s. trupa asta are niste versuri, aparent, inocente, dar foarte dragutze. ei canta despre Violeta, care duce o galeata la gunoi. mai canta si despre maniaci si telefoane ce nu mai suna. da, sunt niste piese dragutze:)am vazut ca au lansat un album nou, sau ceva... ar trebui sa vad despre ce e vorba. cantau impreuna cu Mihai Iordache, asta e una din chestii ce leaga trupa asta de alte trupe sau alti artisti. toate lucrurile se leaga intre ele, facem parte din patura, asta e pentru cei ce au vazut filmul "I love Huckabees":D:D fain film si ala:) ma rog, m-am indepartat grav, mult, tare de la subiect. trupa e Sarmalele Reci:D
1. Telefonul nu mai suna


2. Maniac (Maniak)


3. Vaca. (asta cred ca e noua, da' e faina:) )


data viitoare, pun ceva recomandat de Pikchiu:D

8 comentarii:

  1. ce'mi plăcea trupa asta când eram mai mică.Când era pe Atomic (parcă aşa se numea) mereu îl puneam pe tata să dea Tvu` mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  2. si vaca destul de veche :D
    mi-e imi place telefonul

    RăspundețiȘtergere
  3. na... io am auzit-o de curand... de asta am si spus:) bai, si mie imi place telefonu:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. uuu,...si ce+a recomandat pikchiu?;))

    RăspundețiȘtergere
  5. urma, alternosfera si mi-a mai dat ceva nume:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaca e o piesa veche,,, SR nu prea mai au piese noi

    RăspundețiȘtergere
  7. mersi de lamuriri:) stiam ca au scos un album de curand, ii vazusem pe la tv, promovau o piesa... si eu nu prea retin nume, evident ca am uitat-o:)

    RăspundețiȘtergere