vineri, 16 aprilie 2010

Saturday night fever.

In seara asta o sa ma distrez. dar nu in felul ala, gen cluburi, discoteci, alte astea... ci altfel.
Sambata seara, pe aici, prin satulet, e cam pustiu. toata lumea dispare, la cate-o imitatie de discoteca, iar unii norocosi, chiar in vreun bar/ club misto (promit ca renunt la cuvantu' asta cat mai curand). Mie nu prea imi place acolo, adica, mi-ar placea in vreun bar fain, dar prefer sa raman acasa.

Am cam dezvoltat o pasiune pentru o anume persoana. nu stiu cat de bine sau de rau e. banuiesc ca e de rau... intr-un fel... dar eu cred ca e de bine... are sens?... nu?... no bine atunci. ziceam ca am dezvoltat o pasiune pentru o anume persoana, care are in jur de 35 de ani, are o minte sclipitoare, e carismatica, are niste ochi faini si un zambet fain si de vreo saptamana, chiar doua, sunt aproape indragostita de aceasta persoana. pana aici nu cred ca e nimic rau... doar ca persoana asta e o tipa...
o stiam pe tipa asta, care e foarte tare, de ceva timp, dar nu am ascultat-o vreodata. am crezut ca e putin ticnita, sau ceva, doar pentru ca era diferita. e diferita... mult:) acum, sunt obsedata de ea:):)
cred ca de ar citi profu meu de religie asta, ar intelege altceva, desi el a spus ceva ieri, de genul: "ne indragostim de trupuri, bine ar fi de ne-am indragosti de suflete", ei bine asa sunt eu acum, dar nu pot zice ca sunt indragostita de un trup, ci de un suflet.... dar nici macar asta... aberez.
sunt foarte obsedata de persoana asta, incat as sta zile intregi ascultand-o. pacat ca iar m-am trezit prea tarziu... ca si cu vdv;))... sau orice altceva.
saturday night fever o sa fie faina, si o sa o petrec ascultand vorbele tipei asteia... nici nu trebuie sa zic "tipa asta"... of, of, of.

deci, cat timp astia vor dansa pe housareli, in pseudo-discoteca aia, eu o sa raman acasa si sa o ascult. am trecut-o si pe blogroll:) e prima...
ii ador creatiile si ideile si chiar ma bucur ca am dat de ea. si chiar sunt obsedata de ea. am toata discografia, datorita lui Bubu:D o sa stau in fata calculatorului si o sa ma uit toata noaptea la clipuri cu ea... pur si simplu mi se pare un geniu. cred ca voi mai scrie despre ea.
sper sa o vad si eu macar o data, "pa viu", cum ar spune o prietena:)
chiar ma face sa zambesc... ooo, dac-as avea o insula, dac-as fii numai eu in insula:)
oricum, imi place mult tipa, si ma bucur ca am facut cateva persoane sa o placa:) si asta nu prea imi iese mie, de obicei:) cred ca nu poate sa nu se faca placuta. pana si mamei ii place, dar pe ea am convins-o si de vdv, cu toate ca m-am chinuit vreun an, doi:) dar, pe ea, a indragit-o din prima:) deci e de bine pan' la urma:X:X

si, una din preferatele mele:


youtube-ul e plin de Ada Milea:X:X ceea ce e foarte bine:) foarte faine melodii si foarte tare tipa:D

11 comentarii:

  1. de-aia e carismatica ca e diferita :P:P....si foarte bine ca te-ai indragostit de un suflet,ca ai avut capacitatea sa faci asta...nu multi reusesc sa vada dincolo de aparente!

    ...ai convins-o pe mama ta sa ii placa vdv?Mamei ii suna telefonul pe "Visare"(datorita mie..normal) dar daca ar avea o sapa,tot ar fi in dileme cu care dintre cei 5 sa inceapa si cu care sa termine!

    RăspundețiȘtergere
  2. @deea: da, pai eu asa sunt, adica, eu daca vad o persoana, evident ca mai intai vad aspectu', dar, ca sa ma conving de respectiva persoana, si sa ajung sa imi placa, tre' sa ii "vad" copmportamentul... oricum, de multe ori am observat ca oamenii mai retrasi, sau mai diferiti, pentru unii, sunt cei mai tari si cei mai ca lumea... ca aia faini, doar aparent, au un suflet urat. si asta ii face si pe ei urati.

    pai, pe mama o pot convinge, doar ca nu imi iese din prima... cu tata e mai greu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @bobo: may akum depinde si de persoana...dar in principiu ai dreptate,oamenii mai retrasi te fac sa te apropii mai mult de ei.
    Foarte bine ca "vezi" mai intai comportamentul unei persoane si pe urma restul,nu te arunca niciodata cu capul inainte...

    ei bine,aici suntem cam la fel...daca mama are nevoie de o sapa,cred ca tata ar vota pentru o drujba :)):))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci dupa clipul ala de la Maruta, m-am convins pe veci ca e geniala. O stiam pana acum doar din auzite, trebuie neaparat sa incep sa ascult serios.

    Si site-ul ei e foarte funny :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @stephen: :):) ma bucur foarte mult ca iti place, de fapt, nu stiu cui ar putea sa nu ii placa. e foarte tare, si am vazut-o la o emisiune, pe antena2, cred, ma rog, emisiunea e de acum un an, si e foarte tare, pare atat de stanjenita in fata camerelor... si se ascunde dupa microfon... ma rog, e tare...
    ai vazut ca oaia de pe site-ul ei cam "papa" clickurile? m? aia e faina faza:) ca Ada de altfel:)

    RăspundețiȘtergere
  6. incearca si asta :) - http://www.youtube.com/watch#!v=eK6enAIND-k

    RăspundețiȘtergere
  7. multamu-ti foarte fain:) imi place de omu asta mult de tot:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.Nu-mi place Ada Milea,fara suparare:)
    2.Intotdeauna m-am indrgostit de suflet nu de trup!E lege la mine!

    RăspundețiȘtergere
  9. pai ce nu iti place la ea? nici mie nu mi-a placut, cand aveam vreo 10 ani si am auzit-o cantand "ceausescu"... dar, e foarte buna tipa. mai ales in quijote, apolodor sau nasul. nu e nicio suparare, de ce ar fi?:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Degaba este plin youtube-ul cu Ada Milea daca nu e cautata. Ai vazut cate vizualizari are de exemplu Quijote.
    Prima oara am auzit de Ada milea la Radio Romania Actualitati... Apolodor. De atunci am sunt fan si chiar cant la chitara unele melodii cand sunt cu tovarasii si o luam pe... ulei.
    O femeie minunata!

    RăspundețiȘtergere
  11. @cadu: pai da, dar uite, ca daca spui cuiva, bine iau cazul meu, daca am spus cuiva, acea persoana a cautat. trebuie doar sa dai un mic imbold. oricum, multa lume nu o sa ii inteleaga muzica, dar, ceea ce face ea acolo, nu te lasa indiferent. eu am aratat doua clipuri unor prieteni, carora nu le prea place folk-ul, insa dupa ce au vazut-o pe Ada, au inceput sa o asculte, si se uita la clipuri cu ea. si eu nu am niciun pic de putere de convingere... nu stiu, lumea ar trebui sa o vada, ca pe urma, tot noi suntem aia care ne dam loviti, ca ia uite, nene, s-a mai dus unu/una, un geniu a fost toata viata si alte bla-bla-bla-uri de gen... ar trebui sa apreciem geniile care inca sunt in viata... scuze ca am scris atat;))

    RăspundețiȘtergere