joi, 29 aprilie 2010

sa moara dujmanyyy!!

dubios titlul, stiu, dar azi mi s-a intamplat o chestie, care m-a facut sa realizez cat de proasta, tampita, idioata am fost ca am gandit ceva timp in felul in care am gandit pana acum doojdeminute... cand mi-am dat seama de asta... asa, sa incep mai intai...

se intampla intr-o zi de joi, la ora de religie (nu are legatura cu mister D. sau G.) cand profu ne vorbea despre muzica si cum ne poate ea influenta si cam ce repercursiuni are o muzica proasta. la un moment dat, el a zis: nu putem considera, de exemplu maneaua, ca fiind muzica buna... sa fim totusi seriosi... eu nu am asteptat mult, si am replicat: dar nu cred ca putem considera ca maneaua e muzica! cam asta credeam eu acu ceva timp... si pentru asta mi-au sarit in cap toti colegii, ca ce as putea eu intelege din rock sau din ciudateniile pe care le ascult (au facut referire directa la Metallica, nu stiu de cand sunt astia ciudati, dar no...) si toti tipau: ce tu bobo, la un chef daca se pun manele nu dansezi?... aici profu, proaspat casatorit, a spus ca la el la nunta nu s-au pus manele, ca daca puneau sau canta careva, ii spargea acordeonu de cap... ma rog... de mult nu am mai fost in aceeasi tabara cu profu, dar azi, da:) pacat, ca o sa schimb tabarele, si o sa trec de partea necivilizatilor, cum ar zice un mare om, trebuie sa ne adaptam ca sa putem supravietui, asa ca o sa ma dau pe manele, ca sa nu imi mai sara astia in cap, si sa traiesc linistita, si o sa arunc mizerie pe strada si o sa... NU!

ma rog, asta a fost pe scurt cam ce s-a intamplat azi, dar, tot azi, am mai dat de ceva... take a look (i took it, where should i put it?) sau daca tot trebuie sa ma schimb, nu mai vb in eng k nu ma intzelege nymeny, asha k iote:

8 comentarii:

  1. priveste partea buna. manelarii asculta mozart! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai tocmai de asta ma mut si eu pe manele, adica, acum, maneaua ar putea fi privita ca o muzica buna.:))) nici platita nu m-as da pe genu asta... cum sa transformi o piesa de mozart in manea????!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pace! by the way, butonam telecomanda vineri sau sambata si am dat peste prostia aia de emisiune de pe pro tv cu dans:)) stii ce melodie aiurea au ca generic? anyway, mi-am adus aminte de campania ta cu zambete si toata seara mi-am cantat pe melodia aia: "zambeeeesc, peeentru tine zambeeesc":)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ;))) nu prea stiu ce melodie au aia de la emisiunea cu dans, ca nu ma uit... dar o sa incep... candva... da' e buna asta cu zambeeeesc, pentru tine zambesc, adica,ar suna mai fain decat aia cu dansez...

    RăspundețiȘtergere
  5. =))=))...daca te apuci de ascultat manele iti jur ca ma vei vedea personal la tine in fata usii cu o sapa in mana,pregatita sa o folosesc...imi ia doar 9 ore sa ajung(daca are trenul intarziere...sa zic ca in jur de 10)...
    Sa-ti sara in cap frate,ia-te la bataie cu ei...sange,pumni,picioare...nu te arunca tu in groapa pt.niste idioti...iti dau in cap o data?Tu da-le de 2 ori....e Romania,e tara junglei :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))bai pe asta cu Romania, tara junglei nu am auzit-o...:))) nu ma dau eu pe manele asa usor:-j... si nici nu le sar in cap, o sa ma comport normal si atat. tot ce au demostrat nenorocitii, e ca asa sunt manelistii, necivilizati.

    RăspundețiȘtergere
  7. @bobo: si abia akum ai aflat ca sunt necivilizati?...lasa bay prietene,noi sa ifm sanatosi pana la urma,pe aia da'i draq!

    RăspundețiȘtergere
  8. ataat:))) ma, eu stiam ca manelarii sunt necivilizati, dar, nu si astia cu care sunt in clasa... pe unii ii credeam foarte de treaba, dar na... au reactinoat aiurea..

    RăspundețiȘtergere