joi, 1 aprilie 2010

3

1. Prima chestie despre care vreau sa vorbesc este Ada Milea. Un geniu din toate punctele de vedere. cica vreau sa vorbesc... pai despre ea, nu prea am ce zice, in afara faptului ca e amuzanta si face o muzica faina, de care m-am indragostit de ieri, si sper sa tina. mult. aseara, plictisindu-ma pe net, am zis, hai sa vad ce oameni mai gasesc eu pe facebook, ca deh, acum e fita, si l-am gasit pe Bobo (tizu meu:D ) de la Fara Zahar. pe profilul sau, am gasit poze din spectacole cu Ada Milea, gen "Ada Milea si prietenii", si am cautat si pe iutub spectacolele lor, care m-au facut sa rad, intr-un mare fel. pe urma, am inceput sa caut mai multe despre Ada, dar nu am avut atata timp, incat sa aflu chiar tot ce se poate. dar, eu zic, mai bine uitati-va la astea:

2. Al doilea lucru despre care vreau sa vorbesc este , asa-zisa campanie anti-manele. nu prea am ce sa spun, decat sa aveti rabdare pana la sfarsit:

3. ultimul lucru de care vreau sa zic ceva e Smiley(?!?). ma, mie nu imi place Smiley. Adica na, oarecum e chipes si nostim, se misca bine ca doar face parte din singura (?!) trupa de breakdancce din romanica, sau ceva, insa e mult prea mediatizat. pe nedrept, zic eu. nu stiu, mie mi se pare ca nu prea are el voce, nu imi place cum suna, de exemplu recenta lui melodie... adica modul in care e cantata melodia aia a lui, nu ma face sa vreau sa cumpar albumu', nici macar sa incerc sa il dau jos de pe net. nu stiu cumi-a iesit sa faca atata lume sa il placa. sau sa faca in asa fel incat aproape toata lumea sa aiba la status versurile capodoperei. ma rog, versurile sunt faine, adica spun ceva, dar nu imi place vocea. un alt lucru care mi-a placut la melodia asta, e faptul ca apare Cheloo. un lucru, care m-a si socat. nu stiu cum a ajuns sa cante cu Smiley... Dar a deranjat multa lume. ma refer, bineinteles la rromi, care s-a simtit amenitiati sau ceva, nu stiu ce au patit astia, dar i s-au suit in capul lui Cheloo. Doar pentru faptul ca a purtat un amarat de tricou pe care scria "white and proud" sau ceva in gen. nu stiu ce credeti voi,dar eu sunt sigura ca astia au ceva mai multcu tot ce inseamna Parazitii.
da, de la Smiley, am ajuns la mister Cheloo. nu-i bai, atata timp cat am zis ceea ce aveam de zis. aici nu mai am clip, il cautati si singuri daca vreti sa il vedeti pe Smiley:D am plecat, pa!

6 comentarii:

  1. Ada e incredibila. Am vazut-o la o emisiune mai demult. Era cu chitara. A fost chemata sa vorbeasca, dar ea vroia sa canta, asa ca a inceput sa cante! E foarte spontana si foarte speciala. E Ada.

    RăspundețiȘtergere
  2. tin minte ca aveam vreo 10 ani, si am vazut-o pe tvr2, si canta "ceausescu"... de atunci am remarcat-o, i-am retinut numele... dar cum nu a mai fost promovata sau pe la teve... am cam uitat de ea... imi pare bine ca am regasit-o:D e un geniu:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Ada e din Targu Mures :)
    iar Bobo e in Co-ul de la Ada and Co. :)
    an si o cartea de-a lor.
    baietii aia fara "glucoza" sunt foarte destepti, desi versurile lor nu spun mare branza APARENT.

    daca navighezi aici http://www.farazahar.com/ acolo la b) citeste acum, le gasesti textele :)

    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @pikchiu: bai, cand am ascultat "ciocolata" sau "ruginesc albinele", iar mai pe urma m-am uitat si la "apolodor", stii la cine ma gandeam?... fix la tine... adica nu stiu, aveti voi ceva mai special pe acolo prin Tg Mures.:D
    imi plac fara xahar, foarte mult, si imi place cum suna muzica lor live. bai, eu cred ca totusi muzica lor zice ceva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm...Simplu mai fac breakdance? Nu de alta dar de cand le plecasera niste membrii si CRBL a facut burta nu prea mai par in stare de asa ceva. Presupun ca acum ei doar...canta. Of, toata Romania canta.

    Ada ruleaza, logic!

    RăspundețiȘtergere
  6. @stephen: :)):)):)):))):))) CRBL inca mai poate, am vazut eu, da na, acum, ei asa sustin, ca fac breakdance... cine poate sa ii contrazica?

    RăspundețiȘtergere