miercuri, 20 ianuarie 2010

dedicaţie.

pentru că suntem români, pentru că ne plângem de orice lucru care ni se poate intâmpla -bun sau rău -, pentru că ne temem de flacăra violet, pentru că am început să credem în chestia asta cu atacurile energetice, pentru că se difuzează la teve şi radio manele, pentru că promovăm "fuste" şi versuri fără sens, pentru că votăm acelasi om pe care îl huiduiam, pentru că uităm de oamenii care au realizat ceva in viaţă, pentru că nu ajutăm decât dacă ne iese si noua ceva, pentru ca furăm, pentru că ne uităm urât la oamenii care nu au aceleaşi convingeri ca noi, pentru că suntem ipocriţi, pentru că ne ascundem după deget, pentru că stim sa dăm vina pe altii, pentru că suntem indiferenţi, pentru că întotdeauna e numai vorba de noi, pentru că ne place să râdem de alţii - uitând complet de ceea ce suntem-, pentru că nu ştim sa ascultăm, pentru că ne lăsăm conduşi de nişte oameni fără scrupule, pentru că ii lăsăm să îşi bată joc de noi şi pentru că îl trimitem si pe Salam la Eurovizion, dedic posibilor vizitatori ai ţărişoarei noastre, superbe ce-i drept, următoarea melodie, doar ca să ştie cam ce i-ar aştepta aici, nici nu cred că ar trebui să spun obişnuitu' "enjoy it"... oricum, asta e:


Altar - La noi

11 comentarii:

  1. Smecher articol Bobo:) ce sa zic.. nici nu se poate sa fiu mai deacord cu tine.. insa am studiat multe pana acum referitor la chestii de genu.. si cred ca peste tot se intampla asta.. faptul ca iese cel huiduit de lume nu e doar o intamplare.. bine, in Romania actualul presedinte a avut sprijin puternic: pensionarii.. deloc putini la numar.. insa consider ca un tip ce isi face treaba bine, mereu iese.. mereu adica de 2 ori la rand sau ceva de genu:) Nu faci cum ti se dicteaza, poc pici! Am citit ca esti pasionata de muzica, acum vad legatura cu Salam la Eurovision. Mie nu-mi pasa.. adica efectiv se intampla mult prea multe in viata-mi de zi cu zi sa ma mai gandesc si la faza asta, ca merge Salam la Eurovision.. sa se duca frate, sa fie el sanatos.. Si apropo, eu zic ca toate intamplarile din ziua de astazi se petrec datorita faptului ca "stim sa ascultam", insa ascultam ceea ce nu trebuie.. NU stiu daca mai am ceva de spus, dar.. am ceva de citit:) poate voi reveni cu un comment mai elaborat, pana atunci: Multumesc de dedicatie:) Stiam piesa.. si-s deacord cu ea

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm, nu prea stiu ce sa zic despre realegeri si toata tampenia asta... chestia e ca stiu cum au fost "organizate" alegerile, am multi prieteni in partidul portocaliu, si stiu cum au fost manevrate, cel putin, aici, la mine... si de Salam... eu, una, ii doresc tot binele din lume, doar ca mi se pare o chestie foarte aiurea, sa participe un nene ce canta manele, poate suna ca si cum am idei preconcepute, sau ca fac discriminare, dar, am ascultat una din cele doua piese (2!!! in pana mea), si suna oribil... pe bune...

    RăspundețiȘtergere
  3. te cred pe cuvant:) nu ma risc.. nu stiu ce sa zic buey Bobo.. probabil sa vin cu o intrebare?:) De la ce vine Bobo pana la urma?
    Nici eu nu am nicio treaba cu oamenii in general, sa-si traiasca viata si sa nu ma calce pe codita.. cam atat ne doresc noua, oamenilor:) Cand am zis ca un tip ce-si face treaba bine mereu iese, nu m-am referit la treaba lui.. proprie si personala.. ma refer aici la asfaltat de strazi si bla-bla-uri ce le face un presedinte.. nu ma intereseaza, nu vreau sa candidez.. ci ma refer la chestii dictate.. dupa parerea mea, si cred ca nu sunt singurul, Basescu este un fel de Boc la randul lui.. adica asculta de cel ce-i da de mancare, si asta nu e poporul de data asta:) Sa reformulez: de cel ce-i permite sa isi fure mancarea..:) Chestii politice.. chestii ce produc involuntar discutii interminabile.. ce nu cred ca vrei sa le porti cu mine.. :) chiar sunt bun la discutii de genu:>

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa fii bun la discutii de astea, dar pe mine nu ma prea intereseaza. te felicit ca poti purta o discutie de gen, eu ma pierd repede...
    hmm, pai Bobo e porecla mea de la scoala, si vine mai mult, in cea mai mare masura de la numele meu de familie. cam atat.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. pai atunci, spor la treaba Bobo! Felicitari inca odata ca ai pus punctul pe i

    RăspundețiȘtergere
  6. mah bestiala piesa...e chiar misto :) iar in privinta Romaniei,mah astia suntem si nu o sa ne schimbam prea curand...dar macar o sa incercam,cel putin unii dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. da, unii dintre noi, dor ca ramane marea majoritate care nu se va schimba... niciodata..

    RăspundețiȘtergere
  8. Stii ce ma gandeam? Noi criticam mereu ce se petrece in tara, dar nu facem nimic ca sa schimbam mentalitatea romanilor. Eu cred ca schimbarea trebuie sa vina de jos, de la nivelul nostru. Hai sa incercam noi sa-i schimbam pe altii, prin exemplul personal, prin alternative la "prostie", prin responsabilitate, etc, numai prin violenta nu!
    By the way, Selectia Nationala de la ESC are si un juriu si oricat l-ar vota adeptii lui pe nea` Parizer, am eu incredere ca n-o s-ajunga sa ne reprezinte. Si am inteles ca votul e gratis anul acesta, asa ca trebuie sa profitam toti si sa trimitem o melodie si un interpret/trupa care sa ne faca cinste. Oameni care sa lupte se gasesc, un precedent ar fi petitia pentru "Dracula, my love" acum vreo cativa ani, doar ca atunci au fost mai puternici nenii din TVR.
    Ia uite ce bine-mi face mie ora 6 jumate dimineata, deja cred ca ti-am scris juma de pagina:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Later edit: Azi s-a inceput selectia pieselor, si Despot a fost la jurizare (impreuna cu Dida Dragan si altii..)

    RăspundețiȘtergere
  10. da, da, da:D:D:D aveeam incredere in el:D:D:D

    RăspundețiȘtergere