joi, 22 aprilie 2010

greva?

Eram foarte fericita ca o sa fie greva, cica, mai mult timp liber, desi cam tot timpul meu e liber si nu fac nimic, doar vegetez, dar ma bucuram ca joia o sa stau acasa. adica azi.
Bine, fericirea mea era strict legata de planurile de miercuri seara, gen, mergem undeva, facem un foc mare si bem. cam asta era planul. de ce "cam asta era planul"? pai pentru ca miercuri, pe zi asa, a venit profa de mate, spunandu-ne ca ea nu stie daca poate veni vineri la scoala, ca nu crede ca mai rezista de la 12 pana la 2, din motive personale. stim motivele, o intelegem, ma rog, nu pe cat am crede noi ca o intelegem, desi nu vom putea vreodata. Si deci, trebuia sa facem cumva orele alea, asa ca a spus sa le facem in timpul grevei. buuun, pana aici totul a fost bine.

mai spre seara asa, fierbeam de nervi, ca astia, ai mei, plecasera deja, si nu stiu pe unde, si au dus planul la bun sfarsit. fara mine!!! am incercat sa ma linistesc cumva, dar am ajuns sa ma uit la niste clipuri pe youtube, sa culeg gradina de pe facebook, sa fac alte lucruri, in loc sa ma concentrez pe variantele la mate, care trebuiau facute pe joi. in ziua de greva.
ok, se face dimineata, si eu, tre' sa merg in statie, ca sa ajung la scoala. ma gandeam ca poate nu vine niciun autobuz/microbuz din ala dupa mine, ca doar e greva. da' de unde? a venit. eram singura in toata statia aia, si in ditamai autobuzu tot singura, ma rog, mai era si soferu, fara de care nu ajungeam "safe" la scoala... se uita soferu la mine (ca un cal baltat la o iapa fermecata, da tot de la o persoana faina stiu si asta): da' unde sunt restu? la care eu: pai, presupun ca dorm, ca azi e greva.
ok, m-a dus, am ajuns si la scoala incet-incet, iar paznicul liceului vorbea foarte tare la telefon, ma bruia, si aproape ca nu m-a lasat sa intru in liceu. a pus pe mentinere apel, doar ca sa se uite la mine ca la o nebuna care nu stie ce zi e. stiam, evident, de data asta, chiar am stiut, ca de obicei mai incurc martea cu vinerea, joia cu lunea si tot asa. "tu esti de aici din liceu?" "da", "pai stiai ca e greva azi? ca azi e joi. stii? adica, daca e greva, nu se fac ore. si na... nu cred ca ar trebui sa fii aici.." "pai stiu, la asta ma gandeam si eu, doar ca eu fac ore azi."
si m-a lasat sa intru in scumpul meu liceu, si tot singura eram... am crezut ca o sa mor daca sunt numai eu in clasa, dar am avut noroc, ca au mai venit cativa.:)

la mine, e maine greva:D:D:D:D

8 comentarii:

  1. bay...bucura-te ca la tine e maine greva...adica e mai bine,priveste din alta perspectiva: ai un weeknd de 3 zile.Eu am avut azi greva,maine ma duc la scoala si pe urma iarasi ma 2 zile libere...e naspa...deci mai bine de tua! :P:P

    RăspundețiȘtergere
  2. si, si:) stiu:D:D:D sa vezi cat dorm eu maaaaine. cred ca o sa ma trezesc pe la 1:D:D:D ca-n vacanta...

    RăspundețiȘtergere
  3. :((:((:((....nu-mi maui spune de partea cu somnul ca incep sas plang pe bune....Sa vezi cat o sa dorm yo weekendul asta...:((:((:((

    RăspundețiȘtergere
  4. :)):)):)) gata, gata, nu tre' sa plangi:))))
    m-au cam trezit astia de la o banca sa imi zica de nu stiu ce card:-|deci... nu am prea dormit:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu n-am avut greva, dar faza e ca aproape in fiecare zi scapam cu vreo 3-4 ore mai devreme, deci nu prea am plans.

    De fapt, plecam asa des mai devreme ca deja ma enerveaza, nu stiu ce sa fac acasa, de regula nu am chef de invatat cand vin imediat de la liceu.

    Vineri a fost ziua liceului...ce s-a intamplat? Nu s-a dus nimeni la scoala :))

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer, mie nu imi place sa stau acasa, am o multime de nervi cand sunt acasa, prefer sa fiu la liceu...
    foarte tare, misto mod de a sarbatori ziua liceului:)):)):)):))):))

    RăspundețiȘtergere