joi, 30 iulie 2009

wishes

Se apropie ziua mea. Si nu stiu cum si ce sa fac. Mama ma bate la cap sa imi tin majoratu', da' eu chiar nu vreau asta. Si mai e si festivalu berii chiar pe 15. Atunci vrea si mama sa imi tina majoratu. Bine, si mie mi-ar placea un majorat, dar sa nu fie al meu, adica, na, nu imi place ca lumea sa se astepte sa ii bag pe fiecare din ei in seama, nu am atentie distributiva, sau cum s-o chema chestia aia cu atentia. Am inceput sa fac o lista cu invitati... si am descoperit ca nu prea am pe cine sa invit. Adica, sunt destui baieti, dar nu prea multe fete, vreo 5 in afara de verisoarele mele. Nu e mai bine sa nu fie nici un fel de "chef"? Si spun asta pentru ca nu am pe cine chema cu muzica, eu una nu mi-as expune calcu meu, si nici nu stiu ce gen de muzica sa pun, pentru ca majoritatea cunoscutilor mei, cei care sunt deja pe lista, prefera manelele, si eu nu. Chiar acum cateva zile m-a intrebat o prietena daca imi tin majoratu, si i-am zis ca da, si pe urma ea mi-a spus: "sper ca nu bagi muzica din aia de a ta, nu?", iar mie... mi-a cazut fata. Cativa din "invitati" sunt plecati la mare, pleaca, de fapt, chiar pe 9 august. NU STIU CE SA FAC!!!
In legatura cu muzica, poate gasesc o alternativa, si anume... raggae. Suna bine, imi place si mie, s-ar putea sa le placa si lor, dar nu sunt sigura, iar unii clar ar prefera sa plece la festivalu ala idiot decat sa vina la mine la majorat.
Ma rog, imi doresc ca de ziua mea sa fie o zi frumoasa, si macar niste prieteni sa fie langa mine, si imi mai doresc sa imi primesc camera, adica aparatu foto, pe care mi-l doresc atat de mult, de foarte mult timp... ooof, si chiar nu stiu ce sa fac. O parte din mine deja isi face planuri cam cum ar iesi majoratu, iar o parte, predomina, imi spune: "De ce ai tu nevoie de majorat??? Nu trebuie sa iti tii niciun majorat, oricum nu o sa vina nimeni... asa ca stai chill..."
si cred ca ascult partea predominanta...

10 comentarii:

  1. Nasol. eu nu mi-am făcut majoratul...nici n-am vrut să mă gândesc la complicatiile astea asa că am pornit din start cu ideea de nu.. Bine...în căzut meu...deci mama îmi face scandal si acum că din cauza mea a ajuns la "căldură" si e hipertensivă (la fel ca mine de altfel), cu aerul conditionat lângă ea, deci îmi dau seama cum ar fi reactionat dacă as fi deschis discutia... Deci...ai o mamă flexibilă...îti recomand să profiti...sau să iei primul avion spre o destinatie necunoscută si să te distrezi asa cum îti place;)

    RăspundețiȘtergere
  2. mda... cred ca asa o sa fac... inca ma mai gandesc la ce sa fac...

    RăspundețiȘtergere
  3. e festivalul berii, zici, nu? profita de asta. merg acolo majoritatea pritenilor tai. muzica este, eventual le faci tu cinste, va distrati. ai si lume, ai totul pus pe tava. nu stiu ce e atat de complicat :)
    sa cresti mare de pe acum >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. mda, doar ca festivalu berii e cam... nu stiu, mie una nu imi place... dar totusi, pare o idee buna... numai ca eu daca ar fi sa fie un chef ceva vrau sa ma distrez cu ei, cu toti, si mno, nu sa ii imbat. da lasa ca fac eu cumva...

    RăspundețiȘtergere
  5. pai nu trebuie sa ii imbeti. dupa umila mea parere te poti distra si fara sa te imbeti. adica eu una pot. deea iti poate confirma :))
    gasesti tu o solitie :) de un lucru sa ti cont: orice ai face sa faci pentru a te simti tu bine si atunci toti se vor simti bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. inchide ochii si fa ce-ti doresti...nu te gandii la detalii,pur si simplu:daca tu vrei majorat,fa majorat nu conteaza cum o iesii,daca tu vrei altceva,fa altceva....nu mai planifica tot,lasa lucrurile sa curga linistite...

    RăspundețiȘtergere
  7. @pikchiu: pai stiu ca te poti distra fara bautura, dar ai mei preteni, nu prea au aflat de chestia asta....
    @deea: eu degeaba imi planific ceva, pentru ca niciodata nu iese cum imi imaginam...

    ...dar totusi, o sa fie majorat, si sunt in tratative cu cineva caruia sper sa ii se faca mila si sa vina cu muzica\:D/

    RăspundețiȘtergere
  8. @bobo: nu iti mai planifica :)):))....logic ca nimic nu iese asa cum vrei tu daca tu iti calculezi fiecare pas...planifica-ti o singura idee:" "am sa fac...asta.."...si ai sa vezi cat de misto se intampla pe urma :P...
    ...daca ai asteptari mari,ai impresia ca totul din jur te dezamageste..

    RăspundețiȘtergere
  9. nu am asteptari mari, dar vorba cantecului "for a pessimist, I'm pretty optimistic"... chiar nu am nicio asteptare, insa stiu ca o sa iese o varza totala, la fel ca toate lucrurile ce mi s-au intamplat pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  10. @bobo: sti ce faci tu acum?Ce fac si eu de obicei: te programezi!...Am invatat ca daca te programezi si incpi sa-ti spui " o sa fie varza,o sa fie naspa!" asa va fi...in schimb daca pur si simplu nu te mai gandesti si iti pui in gand un simplu" va fi bine"....va fi foarte misto!

    RăspundețiȘtergere