luni, 6 iulie 2009

chestii

De obicei ma intereseaza tot ce tine de paranormal. Ma intereseaza pana la un anumit punct. Adica acela in care mi se face frica si nu mai stiu cum sa dorm. Imi plac povestile de groaza, dar nu genu ala de povesti, sau filme de groaza care implica mult sange, alea sunt de-a dreptu... scarboase! Frateeee!!! adica, na, nu stiu de ce, dar ar trebui sa li se faca o categorie speciala, si la inceputul filmului sa zica nenea ala cu vocea groasa de la TV: "acest program poate fi vizionat numai cu acordul medicului de familie, de toate categoriile de varsta, si de preferinta fara sa fi mancat nimic azi. genul programului: scarbos". Imi plac filmele gen "camera 1408" ala te sperie asa putin si mai ales "the messengers". Astea chiar sunt filme de groaza. Eu cred ca si asta e motivul pentru care se numesc filme de "groaza", scopul e sa fie infricosatoare, sau nu?
Ma rog, iar incep de la ceva si ajung la cu totul si cu totul altceva. Imi plac povestile cu vampiri, in niciun caz "blade", in schimb. Asa ca am inceput sa ma... "documentez". Adica am scris cuvantul "vampir" pe Google si mi-a dat ca rezultat o gramada de site-uri, dintre care am ales unul. Si pe acel site scria si de asa-zisele inceputuri ale vampirilor. Si se spunea si despre mamica lor, si anume Lilith, adica prima sotie a lui Adam. Am inceput sa citesc si Biblia, insa nu scrie, sau cel putin nu mi-am dat eu seama ca ar scrie, si m-am dat batuta. Am renuntat sa mai citesc, dar oricum, in religia evreilor e foarte... prezenta. Imi cam place sa aflu ca exista unele chestii, insa mi-am dat seama ca mi-ar fi mie mult mai bine daca nu m-as mai interesa de nimic cu vedere la asa ceva, pentru ca tot eu "sufar" intr-un fel sau altul. Am inceput sa presupun ca multe lucruri ne sunt noua ascunse in momentul de fata. Adica, am gasit si ceva in gen "biserica satanista", si daca exista oameni care cred in asa ceva, ma gandesc ca e mult mai mult decat credinta oarba, fara ceva solid pe care sa se bazeze. Ma rog, ma opresc aici, am si alte treburi de facut, si tre' sa la s paranormalulu pentru o seara. Oricum ma sperie de moarte.

9 comentarii:

  1. Poate ca ai dreptate,da spune-le si regizorilor de la Holywood cum sa faca filmele;)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca iti plac chestiile cu vampiri citeste Cronicile Vampirilor (vezi pe wikipedia volumele) de ana orez (Anne Rice pe numele ei nepocit de mine:) ) sau Dracula lui Bram Stocker. O sa vezi ca sunt doua chestii care se bat relativ cap in cap. Dracula e despre vampirii tipici (care se transforma in lilieci, nu suporta apa sfintita, cruci et caetera) pe cand Cronicile Vampirilor e o chestie mai... "normala". Eu am inceput sa ma intreb tot mai tare daca nu cumva Lestat and Co. din Cronicile Vampirilor chiar au existat :)) (stiu ca suna tampit, mai ales ca nu am obsesii de nici un fel)
    stii bobo, daca ai credinta (in tine, daca nu in Dumnezeu sau cum vrei sa-L numesti) nu are de ce sa-ti fie frica de nimic. mai ales de paranormal :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vezi ca a aparut un serial,ti`am mai zis de el,ii facut dupa twilight "True Blood",actorii joaca cam prost dar no te ibisnuiesti tu..

    RăspundețiȘtergere
  4. True Blood nu e facut dupa Twilight :) A aparut cu mult inainte sa se fi scris Tw (prin 2001 parca). E facut dupa cartile lui Charlaine Harris - Vampirii sudului (vreo 7 volume).

    RăspundețiȘtergere
  5. @cipry: da, asa o sa fac, don't you worry about that!:D:D:D
    @pikchiu: planuiesc de ceva timp sa imi cumpar volumele, ma intereseaza mai mult povestea lui Lestat si Regina Damnatilor... spune-mi te rog care e sfarsitul Interviului cu un vampir, pentru ca am vazut filmul, dar finalul l-am pierdut[-o<
    @ieucumine: stiu, Bubu, mi-ai mai spus de ala. Si ti-am mai zis ca nu prind HBO-u'... asta e...

    RăspundețiȘtergere
  6. uite, daca vrei sa te uiti la True Blood - http://www.cucirca.com/2009/05/27/watch-true-blood-online/ .eu n-am urmarit si nu stiu daca o sa il urmaresc ;))
    Eu acum termin Regina damnatilor. cartile relativ nu se leaga intre ele. adica au aceleasi personaje si tot. dar o sa vezi ca in Vampirul Lestat (un fel de autobiografie a lui Lestat) o sa reia la un moment-dat asa in mare ceea ce a fost in Interviu cu un vampir (care era scrisa din punctul de vedere al lui Louis).
    O sa-ti povestesc daca vrei. Pe unde ai ramas cu vazutul?

    ps: hei, leoaico, pe ce zi din august esti? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. pai, am vazut "Interviu cu un vampir" pana cand Luis se intoarce dupa ce l-a refuzat pe Armand si il intalneste, cred, pe Lestat... cam pe acolo am ramas

    14 august:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai adus aminte :))) de filmele de groază cu sânge :))) acum ceva timp...adică anul trecut am văzut imediat după lansare Midnight Meat Train. deci a fost atât de mult sânge încât am râs încontinuu:)))) so, cea mai bună comedie e un film de groază

    RăspundețiȘtergere
  9. da sunetule, si eu radeam ca proasta la The ring :))

    RăspundețiȘtergere